Tehtävien suodattaminen tunnisteen mukaan

Business

Kun haluat nähdä tehtävät, joissa on tunnisteita, voit etsiä niitä kirjoittamalla tunnisteen yläosassa olevaan hakupalkkiin. Esimerkiksi "@email".

Voit myös avata tunnisteluettelon ja klikata tai napauttaa mitä tahansa tunnistetta, jos haluat tuoda luettelon kaikista siihen liittyvistä tehtävistä.

Tässä on muutamia käteviä hakulausekkeita, joita voit käyttää tunnisteissa:

Haku

Mitä se tekee

@email

Näyttää kaikki tehtävät tunnisteella @email

@email & @odottaa

Näyttää kaikki tehtävät, joissa on tunnisteet @email ja @odottaa

(tänään | erääntynyt) & @email

Näyttää kaikki tehtävät, jotka erääntyvät tänään tai ovat jo erääntyneet ja joista löytyy tunniste @email

7 päivää & @odottaa

Näyttää kaikki tehtävät, jotka erääntyvät seuraavien 7 päivän aikana ja joista löytyy tunniste @odottaa

ei tunnisteita

Näyttää kaikki tehtävät, joilla ei ole tunnisteita

Voit tallentaa suosikkihakusi suodattimiksi myöhempää käyttöä varten.