Tunnisteen poistaminen

Business

Näin pääset eroon tunnisteista, joita et enää tarvitse:

1. Siirrä hiiren osoitin tunnisteen päälle, jonka haluat poistaa ja klikkaa oikealla näkyvää kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta Poista tunniste.labels-web-delete.jpg
  3. Klikkaa ponnahdusikkunassa OK-painiketta vahvistaaksesi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Tunnisteet-painiketta paljastaaksesi tunnisteluettelon.
  3. Selaa tunnisteluettelon alareunaan ja napauta Hallitse tunnisteita -painiketta.
  4. Napauta tunnistetta, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse pudotusvalikosta Poista.
  6. Napauta valintaikkunassa Kyllä-painiketta vahvistaaksesi.
  1. Napauta tunnistetta, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta Poista tunniste -painiketta.
  5. Vahvista napauttamalla Poista tunniste -painiketta.
  1. Klikkaa oikealla tunnistetta, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Poista.
  3. Klikkaa Vahvista.

Lisätietoa tunnisteista