Tehtävän lykkääminen myöhemmäksi

Business

Emme voi aina saavuttaa kaikkea, mitä haluamme suorittaa päivän aikana. Ja se on okei! Todoistin avulla on helppo mukautua tilanteen mukaan ja uudelleenajoittaa tehtäviä myöhemmäksi.

Yksittäisen tehtävän uudelleenajoittaminen:

1. Siirrä hiiren osoitin haluamasi tehtävän päälle ja klikkaa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse uusi eräpäivä tehtävällesi klikkaamalla päivämääräpikavalintaa tai valitsemalla uuden eräpäivän kalenterista Ajoita-kohdan alapuolelta.

Useiden tehtävien uudelleenajoittaminen kerralla:

1. Paina Ctrl (Windows) tai Cmd (macOS) ja valitse tehtävät klikkaamalla. Voit valita usean tehtävän pitämällä Shift-painike pohjassa ja klikkaamalla ensimmäisen ja viimeisen tehtävän.
  2. Valitse yläreunassa näkyvästä palkista Ajoita ja valitse uusi eräpäivä kaikille valituille tehtäville.

Tehtävän uudelleenajoittaminen Tänään- tai Seuraavat 7 päivää -näkymistä:

1. Siirrä hiiren osoitin haluamasi tehtävän päälle, jonka haluat lykätä ja klikkaa harmaata kahvaa, joka näkyy tehtävän nimen vasemmalla puolella.
  2. Vedä ja pudota tehtäviä myöhempään ajankohtaan uudelleenajoittaaksesi ne.

Yksittäisen tehtävän uudelleenajoittaminen:

1. Pyyhkäise tehtävää oikealta vasemmalle, jonka haluat lykätä.
  2. Seuraavassa näkymässä voit valita tehtävelle uuden päivämäärän napauttamalla päivämääräpikavalintaa tai valitsemalla uuden eräpäivän kalenterista.

Useiden tehtävien uudelleenajoittaminen kerralla:

1. Napauta jokaista tehtävää, jonka haluat lykätä.
  2. Napauta alareunassa olevaa kalenterikuvaketta.
  3. Seuraavassa näkymässä voit valita tehtäville uuden päivämäärän napauttamalla päivämääräpikavalintaa tai valitsemalla uuden eräpäivän kalenterista.

Yksittäisen tehtävän uudelleenajoittaminen:

1. Pyyhkäise tehtävää oikealta vasemmalle, jonka haluat lykätä.
  2. Seuraavassa näkymässä voit valita tehtävelle uuden päivämäärän napauttamalla päivämääräpikavalintaa tai valitsemalla uuden eräpäivän kalenterista.

Useiden tehtävien uudelleenajoittaminen kerralla:

1. Napauta tehtäväluettelon oikeassa yläkulmassa olevaa kolme pisteen kuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa useita kohteita.
  3. Napauta tehtäviä, jotka haluat lykätä.
  4. Napauta alareunassa olevaa kalenterikuvaketta.
  5. Seuraavassa näkymässä voit valita tehtäville uuden päivämäärän napauttamalla päivämääräpikavalintaa tai valitsemalla uuden eräpäivän kalenterista.

Yksittäisen tehtävän uudelleenajoittaminen:

1. Siirrä hiiren osoitin haluamasi tehtävän päälle ja klikkaa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa kalenterikuvaketta.
  2. Valitse uusi eräpäivä tehtävellesi klikkaamalla päivämääräpikavalintaa tai valitsemalla uuden eräpäivän kalenterista.

Useiden tehtävien uudelleenajoittaminen kerralla:

1. Kytke monivalintatila päälle painamalla Ctrl+m ja klikkaa kaikkia tehtäviä, jotka haluat uudelleenajoittaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kalenterikuvaketta ja valitse uusi päivämäärä kaikille valituille tehtäville.

Voit myös käyttää Älyajastusta uudelleenajoittaaksesi kaikki erääntyneet tehtävät kerralla ja asettaaksesi kaikille realistiset eräpäivät.

Lisätietoja eräpäivistä ja -ajoista