Todoistin käyttäminen IFTTT:n kanssa

Business

Mikä on IFTTT?

IFTTT (If This Then That, Jos tämä sitten tuo) mahdollistaa tehokkaiden yhteyksien ('applettien') luomisen eri sovellusten ja palveluiden välillä.

Mitä integraatio tekee?

IFTTT:llä voit luoda appletteja, kuten trendaavien Reddit-viestien lisääminen lukulistaan, Google Kalenteri -tapahtumien muuttaminen tehtäviksi, uusista tehtävistä ilmoittamiseen Slackissa ja paljon muuta.

Klikkaamalla linkkiä voit tutkia ja luoda Todoist-appletteja: Käyttäjien luomat Todoist-appletit.

Kuinka Todoist yhdistetään IFTTT:n kanssa?

1. Avaa Todoistin IFTTT-kanava ja aktivoi se IFTTT-tililläsi.

Miten integraatiota käytetään?

Linkitä Todoist-tilisi yli 200 kanavien kanssa, kuten Pocketin, Evernoten, Facebookin, Slackin, Twitterin, Fitbitin ja monen muun kanssa.