Todoistin käyttäminen Toggl Buttonin kanssa

Business

Mikä on Toggl Button?

Toggl Button on avoimen lähdekoodin Chrome-laajennus.

Mitä integraatio tekee?

Toggl Buttonin avulla voit seurata tehtäviin kulutettua aikaa suoraan Todoistin verkkosovelluksessa.

Toggl-integraatiota tuetaan tällä hetkellä vain verkkosovelluksessamme.

Kuinka Todoist yhdistetään Toggl Buttonin kanssa?

1. Asenna Toggl Button -laajennus Chrome Web Storesta.
  2. Valitse todoist.comin valintaruutu "URL Permissions" -kohdan alapuolelta.
  3. Klikkaa ponnahdusikkunassa olevaa Salli-painiketta hyväksyäksesi Togglin lisäoikeuksien pyynnön.
  4. Kirjaudu Toggliin selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevan laajennusvalikon kautta tai osoitteessa Toggl.com.

Miten integraatiota käytetään?

1. Käynnistä halutun tehtävän vieressä oleva Toggl-ajastin Todoistissa. Tehtävän nimi lisätään Toggl-aikamerkintään.

Se toimii reaaliaikaisesti, joten kun ajoitat tehtävää Todoistissa, voit nähdä sen toiminnassa Toggl-tilistäsi verkossa:

Todoistin näkymä

Togglin näkymä