Todoistin käyttäminen Google Mapsin ja Apple Karttojen kanssa

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Mitä ovat Google Maps ja Apple Kartat?

Google Maps ja Apple Kartat ovat karttasovelluksia.

Mitä integraatio tekee?

Todoistin sijaintiin perustuvat muistutukset ovat saatavilla Android- ja iOS-laitteissa, ja ne on integroitu Google Mapsiin ja Apple Karttoihin. Näiden integrointien ansiosta voit asettaa tehtävähälytyksiä hälyttämän, kun saavut tai lähdet tietystä paikasta valitsemalla sijainnit joko Google Mapsissa tai Apple Mapsissa. Todoist tallentaa viimeisten 10 sijainnin osoitteet, jotta voit helposti valita ne, joita käytät useimmiten.

Kuinka Todoist yhdistetään Google Mapsin ja Apple Karttojen kanssa

Sijaintiin perustuvia muistuksia voidaan määrittää millä tahansa alustalla (mukaan lukien Gmail tai Outlook), mutta ne toimivat vain GPS-yhteensopivassa iOS- ja Android-laitteilla. Jos haluat aktivoida sijaintiin perustuvat muistutukset iOS:ssa, napauta Asetukset > Tietosuoja > Sijaintipalvelut ja ota käyttöön sijaintipalvelut ja muistutukset. Androidissa kaikki on jo määritetty oletuksena.

Miten integraatioita käytetään?

Apple Maps + Todoist