Äänikommenttien tallentaminen

Business

Joskus sinulla ei ole aikaa kirjoittaa koko kommenttia. Tällöin äänikommentit tarjoavat vastauksen. Äänikommentit ovat nopea ja helppo tapa antaa tietoja tehtävästä tai projektista, kun se on liian pitkä kirjoittavaksi tai sinulle ei ole aikaa.

Voit luoda äänikommentin seuraavasti:

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa nimen vieressä olevaa puhekuplakuvaketta.
  3. Klikkaa mikrofonikuvaketta, klikkaa Äänitä-painiketta tallentaaksesi äänikommentin ja klikkaa sitten Liitä-painiketta liittääksesi sen tehtävään.
  4. Jos haluat kuunnella olemassa olevaa tallennuksen, klikkaa Toista-painiketta.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta tehtävän nimeä.
  3. Napauta alareunassa olevaa puhekuplakuvaketta.
  4. Napauta paperiliitinkuvaketta ja valitse Tallenna ääntä.
  5. Kun mikrofoni tulee näkyviin, tallenna kommenttisi. Kun olet valmis, napauta OK-painiketta.
  6. Napauta lähetäkuvaketta.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta tehtävän nimeä.
  3. Napauta tehtävänimen alapuolella olevaa puhekuplakuvaketta.
  4. Napauta paperiliitinkuvaketta ja valitse Tallenna ääntä.
  5. Napauta punaista ympyräkuvaketta ja puhu kommenttisi. Kun olet valmis, napauta punaista ympyräkuvaketta.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Liitä-painiketta.
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lähetä-painiketta.

Valitettavasti tämä vaihtoehto ei ole vielä saatavilla macOS- ja Windows-sovelluksissa. Työskentelemme asian parissa!