Karman ansaitseminen/menettäminen

Yritys

Ansaitset Karmaa:

• Lisäät tehtäviä.
  • Suoritat tehtävät ajoissa.
  • Käytät lisätoimintoja, kuten tunnisteita, toistuvia eräpäiviä ja muistutuksia.
  • Pääset tavoitteisiin, jotka koskevat tehtävien määrää, jotka haluat suorittaa joko päivittäin tai viikoittain.
  • Saavutat jatkuvasti "putkia" tavoittamalla tavoitteesi useita päiviä/viikkoja peräkkäin.

Menetät Karmaa:

• Sinulla on tehtäviä, jotka ovat 4 tai useamman päivän myöhässä.

Voit muokata päivittäiset ja viikottaiset tavoitteet Karma-asetuksissa. Valitse, mitkä viikonpäivät eivät lasketa näihin tavoitteisiin (kuten viikonloppuisin), ja kytke lomatila, jotta putket eivät katkeaisi, kun olet poissa.