Outlook-laajennuksen välityspalvelimen määrittäminen

Business

Jos haluat määrittää välityspalvelimen Todoistin Outlook-laajennukselle, klikkaa Todoistin Luo tehtävä -painikkeen alapuolella olevaa pientä nuolikuvaketta Outlookin työkalupalkissa.

1-outlook-old-todoist-setting.jpgMääritysnäytössä voit valita joko:

• Ei välityspalvelinta - jos yhteytesi ei käytä välityspalvelinta.
  • Järjestelmän välityspalvelimen asetukset - käyttää oletusarvoisia Windows-välityspalvelimen asetuksia.
  • Manuaalinen välityspalvelimen määritys - syötä valityspalvelimen osoite ja portti.