Lisää tehtävä -asetusosion lisääminen Androidissa

Business

Android Nougatin "Lisää tehtävä" -asetusosio on kätevä tapa lisätä tehtäviä nopeasti Todoistiin.

Voit lisätä, poistaa tai siirtää "Lisää tehtävä" -asetusosion noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Pika-asetukset.
  2. Napauta kynäkuvaketta (tai jos käytät Samsung-laitetta, 3 pisteen kuvaketta -> muokkaa).
  3. Napauta ja vedä osiota haluamaasi kohtaan.
  • Voit lisätä osion vetämällä "Lisää osioita vetämällä" -kohdasta.
  • Voit poistaa osion vetämällä sen "Poista vetämällä tähän" -kohtaan.

Pika-asetusten palkki sisältää järjestyksessä ensimmäisenä olevat asetusosiot.