Tehtävän delegoiminen toiselle käyttäjälle

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Voit helposti delegoida tehtävän kenelle tahansa. Kun olet tehnyt sen, heille ilmoitetaan annetusta tehtävästä. Jos lisäät eräpäivän, tehtävä näkyy kyseisen henkilön Tänään- ja Seuraavat 7 päivää -näkymissä, kun se tulee ajankohtaiseksi.

Sinun tarvitsee jakaa projekti kyseisen henkilön kanssa ennen kuin voit delegoida heille tehtävän.

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

  1. Missä tahansa jaetussa projektissa klikkaa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa henkilökuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.

Luotaessa tehtävää:

  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja klikkaa yläpalkissa olevaa +-kuvaketta avataksesi uuden tehtävän.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

web.gif

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää -näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettu projekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

  1. Missä tahansa jaetussa projektissa, siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa tehtävänimen oikealla puolella olevaa henkilökuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.

Luotaessa tehtävää:

  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja klikkaa yläpalkissa olevaa +-kuvaketta avataksesi uuden tehtävän.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

windows.gif

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää -näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettu projekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

  1. Napauta missä tahansa jaetussa projektissa tehtävää, jonka haluat delegoida.
  2. Napauta ruudun alaosassa näkyvästä valikosta kynäkuvaketta.
  3. Napauta Delegoi-painiketta.
  4. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla lähetäkuvaketta.

Luotaessa tehtävää:

  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään ja valitse pudotusvalikosta henkilön nimi tai napauta tehtäväkentän alapuolelta henkilökuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

android.gif

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää -näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettu projekti napauttamalla projektikuvaketta tehtäväkentän alla olevasta valikosta ja valitsemalla sitten projekti.

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

  1. Napauta missä tahansa jaetussa projektissa tehtävää, jonka haluat delegoida.
  2. Napauta ruudun alaosassa näkyvästä valikosta kynäkuvaketta.
  3. Napauta Delegoi-painiketta.
  4. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.

Luotaessa tehtävää:

  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään ja valitse pudotusvalikosta henkilön nimi tai napauta tehtäväkentän alapuolelta henkilökuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

ios.gif

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää -näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettuprojekti napauttamalla projektikuvaketta tehtäväkentän alla olevasta valikosta ja valitsemalla sitten projekti.

 

Kun teet yhteistyötä Todoistissa, voit pitää jokaisen ajan tasalla tehtäväkommenteilla. Jaa enemmän tehtäviä tai lataa asiaan liittyviä tiedostoja – kaikki pysyy siististi järjestäytyneenä tehtävässä.