Tehtävän delegointi jollekin toiselle

Yritys

Voit helposti delegoida tehtävän kenelle tahansa. Kun olet tehnyt sen, heille ilmoitetaan annetusta tehtävästä. Jos lisäät eräpäivän, tehtävä näkyy kyseisen henkilön Tänään- ja Seuraavat 7 päivää -näkymissä, kun se tulee ajankohtaiseksi.

Sinun tarvitsee jakaa projekti kyseisen henkilön kanssa ennen kuin voit delegoida heille tehtävän.

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

1. Klikkaa missä tahansa yhteisprojektissa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa henkilökuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.

Luotaessa tehtävää:

1. Avaa mikä tahansa yhteisprojekti ja klikkaa yläpalkin +-kuvaketta avataksesi uuden tehtävän.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää - tai missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä yhteisprojekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

1. Missä tahansa yhteisprojektissa, siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa tehtävänimen oikealla puolella olevaa henkilökuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.

Luotaessa tehtävää:

1. Avaa mikä tahansa yhteisprojekti ja klikkaa yläpalkin +-kuvaketta avataksesi uuden tehtävän.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää - tai missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä yhteisprojekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

1. Napauta missä tahansa yhteisprojektissa tehtävää, jonka haluat delegoida.
  2. Napauta kynäkuvaketta näytön alaosassa näkyvässä valikossa.
  3. Napauta Delegoi.
  4. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla lähetäkuvaketta.

Luotaessa tehtävää:

1. Avaa mikä tahansa yhteisprojekti ja avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään ja valitse pudotusvalikosta henkilön nimi tai napauta tehtäväkentän alapuolelta henkilökuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää - tai missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä yhteisprojekti napauttamalla projektikuvaketta tehtäväkentän alla olevasta valikosta ja valitsemalla sitten projekti.

Nykyisen tehtävän delegoiminen:

1. Napauta missä tahansa yhteisprojektissa tehtävää, jonka haluat delegoida.
  2. Napauta kynäkuvaketta tehtävän alaosassa näkyvässä valikossa.
  3. Napauta Delegoi.
  4. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi.
  5. Tallenna muutokset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis.

Luotaessa tehtävää:

1. Avaa mikä tahansa yhteisprojekti ja avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita + suoraan tehtäväkenttään ja valitse pudotusvalikosta henkilön nimi tai napauta tehtäväkentän alapuolelta henkilökuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta henkilön nimi. Kavenna tuloksia jatkamalla nimen kirjoittamista.

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta hankkeesta – tai Tänään-, Seuraavat 7 päivää - tai missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä yhteisprojekti napauttamalla projektikuvaketta tehtäväkentän alla olevasta valikosta ja valitsemalla sitten projekti.

Kun teet yhteistyötä Todoistissa, voit pitää jokaisen ajan tasalla tehtäväkommenteilla. Jaa enemmän tehtäviä tai lataa asiaan liittyviä tiedostoja – kaikki pysyy siististi järjestettynä tehtävässä.