Tietylle henkilölle delegoitujen tehtävien etsiminen

Business

Saat selkeän yleiskuvan kaikista tehtävistä, jotka on delegoitu henkilölle, jonka kanssa teet yhteistyötä. Klikkaa tai napauta yläosassa olevaa hakukuvaketta ja käytä hakulauseketta `delegoitu: henkilön nimi`. Esimerkiksi haku "delegoitu: Galina" näyttää kaikki Galinalle delegoidut tehtävät.

Seuraavassa on muutamia käteviä hakulausekkeita, jos teet yhteistyötä muiden kanssa:

Haku

Mitä se tekee

delegoitu: muille

Näyttää kaikki tehtävät, jotka on delegoitu muille

delegoinut: Steven

Näyttää kaikki tehtävät, jotka Steven on delegoinut

delegoinut: minä

Näyttää kaikki tehtävät, jotka olet delegoinut muille

delegoitu

Näyttää kaikki tehtävät, jotka on delegoitu kaikille (itsellesi ja muille)

!delegoitu

Näyttää kaikki tehtävät, joita ei ole delegoitu kenellekään

jaettu

Näyttää kaikki jaettujen projektien tehtävät

Jos huomaat, että käytät samaa hakua usein, voit tallentaa sen mukautettuna suodattimena myöhempää käyttöä varten.

Lue lisää projektien jakamisesta ja yhteistyön tekemisestä.