Premium-laskun hankkiminen

Business

Tarvitsetko laskun Todoist Premium -ostoksestasi? Ei hätää.

Voit helposti löytää ja ladata laskut seuraavasti:

1. Kirjaudu Todoist-tiliisi osoitteessa todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Maksut-välilehteä.

Maksut-osiossa voit nähdä maksusi, syöttää laskussa näkyvät tiedot (yrityksen nimi, osoite, arvonlisäverotunniste jne.) ja ladata laskun.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos maksu on suoritettu luotto- tai maksukortilla tai PayPalilla verkkosivustomme kautta. Jos olet suorittanut maksun Applen App Storen tai Google Play Kaupan kautta, laskun voi antaa vain asianomainen myyjä (Apple tai Google).