Gmail-laajennuksessa luotujen tehtävien avaaminen toisella Gmail-tilillä

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Kun lisäät tehtävän Todoistin Gmail-laajennuksella, tehtävä tallentaa sähköpostiviestin URL-osoitteeseen. Jos olet kirjautunut sisään useisiin Gmail-tileihin, Google lisää numeron URL-osoitteisiin helpottamaan tunnistamista, mihin tiliin sähköposti liittyy.

Numero yksinkertaisesti kuvastaa kirjautumisjärjestystä. Ensimmäinen tili, johon kirjaudut, tulee olemaan "0", toinen tili on "1" ja niin edelleen. Tältä se näyttää:

Joten jos kirjaudut sisään henkilökohtainen-, työ- ja freelance-Gmail-tiliisi tässä järjestyksessä, niiden linkit näyttävät tältä:

(Huomaa numero kunkin URL-osoitteen lopussa.)

Jos kirjaudut uudelleen kaikkiin näihin Gmail-tileihin, mutta tällä kertaa eri järjestyksessä, numerot liitetään toiseen tiliin. Esimerkiksi:

Ennen kirjautumisjärjestyksen muuttamista, linkki https://mail.google.com/mail/u/0/#starred/158bf0e7285ae8ad olisi viitannut henkilökohtainen-tilin sähköpostiviestiin.

Kirjautumisjärjestyksen muutoksen jälkeen se viittaa työ-tilille. Koska linkki avataan toisella Gmail-tilillä, sähköposti ei enää ole käytettävissä.

Jotta linkit toimisivat uudelleen, sinun on kirjauduttava takaisin Gmail-tileihisi samassa järjestyksessä kuin ensimmäisellä kerralla.