Todoistin käyttäminen Sparkin kanssa

Business

Mikä on Spark?

Spark on iOS- ja macOS-sähköpostiohjelma, jonka avulla voit järjestää ja hallita postilaatikkoasi entistä paremmin. Spark sisältää monia aikaa säästäviä ominaisuuksia, kuten Smart Inbox, joka joka luokittelee automaattisesti sähköpostisi. Smart Snoozella lykkäät sähköpostiasi myöhemmäksi, kunnes olet valmis sekä lukuisia tehokkaita integraatioita, joiden avulla voit muokata työnkulkuasi.

Mitä Todoist/Spark-integraatio tekee?

Voit muuttaa sähköpostisi Todoist-tehtäviksi käyttäessäsi Sparkia.

Myöhemmin, kun katselet Spark-pohjaista tehtävää Todoistissa, voit klikata tehtävän otsikkoa ja sähköposti avataan Sparkissa.

Kuinka Todoist yhdistetään Sparkin kanssa?

Lataa ensin Spark-sovellus iOS:n App Storesta. tai macOS:n App Storesta.. Todoist on sisäänrakennettu sovellukseen, joten muuta ladattavaa ei ole. Voit määrittää Todoistin Sparkissa seuraavanlaisesti:

1. Avaa Spark-sovellus.
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Todoistiin.
  3. Napauta ellipsiä ja valitse Add Service.
  4. Valitse seuraavasta ruudusta Todoist ja kirjaudu sisään Todoist-tilillesi.
  5. Sinulta pyydetään antamaan Sparkille lupa käyttää tietoja Todoist-tietojasi.
Voit vaihtoehtoisesti muodostaa yhteyden Todoistiin avaamalla Asetukset > Yhdistetyt palvelut > Todoist.
  1. Avaa Spark.
  2. Valitse macOS:n valikosta Spark > Preferences…
  3. Valitse Services-välilehti ja valitse Todoist-valintaruutu.
    • image_preview__2_.png
  4. Kirjaudu sisään Todoist-tilillä, jota haluat käyttää Sparkin kanssa.
Voit vaihtoehtoisesti muodostaa yhteyden Todoistiin avaamalla Asetukset… > Plavelut > Todoist.

Kuinka voin käyttää Sparkia Todoistin kanssa.

1. Avaa Spark-sovellus.
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Todoistiin.
  3. Napauta ellipsiä ja valitse Todoist.
    • Spark_2.jpg
  4. Seuraavaksi voit määrittää tarvittavat kohdat.
    • Spark_Email.jpg
  5. Tee haluamasi muutokset ja napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Save-painiketta.
  1. Valitse sähköposti, jonka haluat lisätä Todoistiin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Todoist.
    • image_preview__1_.png
  3. Muokkaa tehtävän tietoja ja tallenna klikkaamalla Save.
    • image_preview.png

Miltä Spark-tehtävä näyttää Todoistissa?

Tarkastellessasi Spark-pohjaista tehtävää Todoistissa, se sisältää "Open email in Spark" -hyperlinkin tehtävään: