Miten Yleiset-projetia käytetään

Business

Yleiset-projekti on oletuspaikka uusille tehtäville, jotta voit tyhjentää mielesi nopeasti ja palata suunnitelmaa tarkemmin myöhemmin. Se on loistava tapa rentouttaa mielesi, jotta voit keskittyä siihen, mitä teet juuri nyt.

Lisätäksesi tehtävän Yleiset-projektiin, tartu lähimpään Todoist-sovellukseen – työpöydällä, puhelimella, katsella tai muulla tavoin – klikkaa tai napauta tehtävän lisäämisen +-merkkiä, kirjoita tehtäväsi nimi ja tallenna. Kaikki tehtävät, joita ei ole lisätty tiettyyn projektiin, lisätään oletuksena Yleiset-projektiin.

Tarkista ja tyhjennä Yleiset säännöllisesti. Varaa muutama minuutti joka päivästä tai viikosta käsitelläksesi kaikki Saapuneet-projektiin kerääntyneet tehtävät.

Pääsääntöisesti, jos tehtävä kestää alle kaksi minuuttia, tee se heti.

Tehtäviin, jotka vievät enemmän aikaa, siirrä ne oikeisiin projekteihin. Jos voit, lisää eräpäivä, jotta et unohda palata myöhemmin.

Verkkosovelluksessa, macOS:ssa tai työpöytäohjelmissa voit vetää ja pudottaa tehtävän toiseen projektiin vasemmassa valikossa.

Älä pelkää poistaa tehtäviä Yleiset-projektista. Jos päätät, että tehtävä ei ole kovin tärkeä, poista tehtävä tai siirrä se "Jonain päivänä "-projektiin.

Lisätietoja Saapuneet-projektista