Kuinka voin poistaa Google Kalenterin integraatiolla luotuja tehtäviä ja tapahtumia?

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Todoistin ja Google Kalenterin integraation poistaminen ei poista Google Kalenterilla ja Todoist-tilillä luotuja tehtäviä ja tapahtumia. Näiden tehtävien ja tapahtumien poistaminen tapahtuu seuraavasti:

Jos olet määrittänyt integraation uuden Google-kalenterin kanssa (oletus):

1. Avaa Todoist-verkkosovellus.
  2. Siirry projektiin, jossa Google Kalenterisi tapahtumat on synkronoitu.
    1. Jos et ole varma, mikä projekti on synkronoitu, etsi synkronoitu Todoist-tehtävä Google-kalenterissasi ja hae kyseinen tehtävä Todoistissa.
  3. Valitse ja poista kaikki Google-kalenteriin synkronoidut tehtävät.
  4. Avaa sitten Google Calendar.
  5. Omat kalenterit -kohdan alapuolelta klikkaa kalenterin vieressä olevaa X-painiketta, joka on luotu integraation määrityksen yhteydessä, oletuksena nimeltään Todoist.
  6. Vahvista, että haluat poistaa kalenterin valitsemalla Poista kalenteri.

Jos olet määrittänyt integraation ensisijaisen Google-kalenterin kanssa:

1. Avaa Todoist-verkkosovellus.
  2. Siirry projektiin, jossa Google Kalenterisi tapahtumat on synkronoitu.
    1. Jos et ole varma, mikä projekti on synkronoitu, etsi synkronoitu Todoist-tehtävä Google-kalenterissasi ja hae kyseinen tehtävä Todoistissa.
  3. Valitse ja poista kaikki Google-kalenteriin synkronoidut tehtävät.
  4. Avaa sitten Google Calendar.
  5. Poista valinnat kaikista kalentereista Omat kalenterit -kohdasta, joita ei ole synkronoitu Todoistin kanssa, jotta et poistaisi vahingossa tehtäviä muista kalentereista.
  6. Klikkaa hiiren oikealla jokaista tapahtumaa, jotka on synkronoitu Todoistista ja valitse Poista. Tee tämä kaikkien tapahtumien kohdalla, jotka on synkronoitu Todoist-projekteista.

Jos haluat luoda uuden integraation Google Kalenterin kanssa, seuraa tässä artikkelissa kuvattuja ohjeita: Todoistin käyttäminen Google Kalenterin kanssa