Tehtävän poistaminen

Business

Kun haluat poistaa tehtävän tehtäväluettelosta suorittamatta sitä, voit poistaa sen. Toimi näin:

1. Klikkaa tehtävän nimen vieressä olevaa kolmeen pisteen kuvaketta , jonka haluat poistaa.
  2. Valitse pudotusvalikosta Poista tehtävä.Delete_a_task.png
  3. Klikkaa Poista-painiketta.
  1. Napauta tehtävää, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse valikosta Poista.
  3. Napauta Kyllä.
  1. Napauta tehtävää, jonka haluat poistaa.
  2. Muokkaa tehtävää napauttamalla tehtävän alapuolella olevaa kynäkuvaketta.
  3. Napauta alareunassa olevaa Poista tehtävä -painiketta.
  4. Vahvista poisto napauttamalla Poista tehtävä -painiketta.
  1. Siirrä hiiri tehtävän päälle, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa oikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Poista tehtävä.
  4. Vahvista klikkaamalla Kyllä.