Ilmoitusasetuksen muuttaminen

Business

Pysy ajan tasalla vastaanottamalla ilmoituksia jaetuista projekteistasi: onko joku lisännyt kommentin, delegoinut tehtävän, suorittanut tehtävän tai liittynyt/lähtenyt projektista. Voit muokata tapahtumia, joista sinulle ilmoitetaan, ja haluatko vastaanottaa ne sähköpostitse tai push-ilmoituksena.

Näin voit hallinnoida ilmoitusasetuksiasi:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset > Ilmoitukset.
  3. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksia verkkoversiossa, valitse Kyllä Verkkoilmoitukset-pudotusvalikosta.
  4. Voit hallita ilmoituksia, jotka tulevat jaetuista projekteista, vieritä alaspäin Yhteisprojektien ilmoitukset -osaan.
  5. Jokaisesta toiminnasta, jonka tiimijäsen on tehnyt jaetussa projektissa, saat sähköpostiviestin (sähköpostikuvake) tai push-ilmoituksen mobiililaitteeseesi (puhelinkuvake).
  6. Valitse haluamiesi ilmoitusten valintaruudut ja poista valinta niistä, joita et halua. Lisätietoja siitä, mitä jokainen toiminto tarkoittaa, lue Lisätietoja jakoilmoituksista -kohdasta.
  1. Napauta vasemmalla puolella olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Ilmoitukset.
  3. Jos haluat ottaa push-ilmoitukset käyttöön tai poistaa käytöstä kyseisellä laitteella, valitse tai poista valinta Paikalliset ilmoitukset -kohdasta.
  • Jos sinulla on push-ilmoitukset käytössä, voit valita mukautetun äänen Ääni-kohdasta.
  • Voit valita Värinä-valintaruudun, jolloin Todoist-ilmoituksien yhteydessä laite värisee.
  • Voit ottaa päivittäisen katsausilmoituksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä klikkaamalla Päivittäinen katsaus -kohtaa. Päivittäinen katsausilmoitus lähetetään kerran päivässä, jossa sinulle ilmoitetaan, kuinka monta tehtävää sinulla on vielä suoritettavana kyseisenä päivänä.
  • Voit valita päivittäisen katsausilmoituksen lähetysajan Lähetä ilmoitus… -kohdasta.
  • Päivittäinen katsaus lähetetään oletuksena vain, jos sinulla on vielä suorittamattomia tehtäviä päivälle. Voit varmistaa, että päivittäinen katsaus lähetetään päivittäin poistamalla Näytä vain tehtäviä -valintaruudun valinnan.
  • Päivittäinen katsaus sisältää oletuksena erääntyneet tehtävät. Voit poistaa tämän käytöstä ja näyttää vain päivän tehtävät poistamalla Sisällytä erääntyneet tehtävät -valintaruudun valinnan.
  • Voit ottaa ilmoitukset jaetuista projekteista käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Jakaminen.
    • Jokaisesta toiminnasta, jonka tiimijäsen on tehnyt jaetussa projektissa, saat sähköpostiviestin (sähköpostikuvake) tai push-ilmoituksen mobiililaitteeseesi (puhelinkuvake).
    • Valitse haluamiesi ilmoitusten valintaruudut ja poista valinta niistä, joita et halua. Lisätietoja siitä, mitä jokainen toiminto tarkoittaa, lue Lisätietoja jakoilmoituksista -kohdasta.
  • Voit ottaa TD Business -tilisi yhteydessä olevat ilmoitukset käyttöön tai poistaa käytöstä napauttamalla Yritys.
    • Voit ottaa sähköposti- ja push-ilmoituket käyttöön tai poistaa käytöstä jokaisesta vaihtoehdosta.
    1. Todoist-ilmoitusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä on käytettävä iOS-laitteesi iOS-ilmoitusasetuksia.
  • Jos haluat muokata ilmoituksia jaetuista projekteista, avaa Todoist-ohjelma.
  • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  • Napauta Ilmoitukset.
    • Jokaisesta toiminnasta, jonka tiimijäsen on tehnyt jaetussa projektissa, saat sähköpostiviestin (sähköpostikuvake) tai push-ilmoituksen moviililaitteeseesi (puhelinkuvake).
    • Valitse haluamiesi ilmoitusten valintaruudut ja poista valinta niistä, joita et halua. Lisätietoja siitä, mitä jokainen toiminto tarkoittaa, lue Lisätietoja jakoilmoituksista -kohdasta.
    1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
    2. Klikkaa rataskuvaketta.
    3. Klikkaa oikealla puolella olevaa Ilmoitukset-painiketta.
    4. Jos haluat ottaa työpöytäilmoitukset käyttöön tai poistaa käytöstä kyseisellä Windows 10 -laitteella, valitse tai poista valinta Näytä työpöytäilmoitukset -kohdasta.
    5. Voit ottaa ilmoitukset jaetuista projekteista käyttöön tai poistaa sen käytöstä klikkaamalla Jakaminen.
    • Jokaisesta toiminnasta, jonka tiimijäsen on tehnyt jaetussa projektissa, saat sähköpostiviestin (sähköpostikuvake) tai push-ilmoituksen laitteeseesi (viestikuplakuvaketta).
    • Valitse haluamiesi ilmoitusten valintaruudut ja poista valinta niistä, joita et halua. Lisätietoja siitä, mitä jokainen toiminto tarkoittaa, lue Lisätietoja jakoilmoituksista -kohdasta.
  • Voit ottaa TD Business -tilisi yhteydessä olevat ilmoitukset käyttöön tai poistaa käytöstä klikkaamalla Yritys.
    • Voit ottaa sähköposti- ja push-ilmoituket käyttöön tai poistaa käytöstä jokaisesta vaihtoehdosta.

Lisätietoja jakoilmoituksista

On olemassa useita erilaisia toimintoja, joita käyttäjät voivat tehdä jaetuissa projekteissa. Voit päättää, mistä haluat saada ilmoituksen:

• Minulle suunnatuista kommenteista: Kun joku on päättänyt ilmoittaa sinulle tehtäväkommentista.
    • Minulle delegoiduista tehtävistä: Kun joku on delegoinut tehtävän sinulle.
    • Suoritetuista tehtävistä: Kun luomasi tehtävä on suoritettu.
    • Suorittamattomista tehtävistä: Kun luomasi tehtävä merkitään suorittamattomaksi.
    • Yhteistyökumppani liittyy projektiin: Kun joku hyväksyy kutsusi liittyä projektiin.
    • Yhteistyökumppani kieltäytyy kutsusta projektiin: Kun joku hylkää kutsusi liittyä projektiin.
    • Yhteistyökumppani lähtee projektista: Kun joku lähtee projektista, jossa olet osallisena.
    • Yhteistyökumppani poistetaan projektista: Kun joku poistaa toisen jäsenen projektista.