Oletusaloitussivun vaihtaminen

Business

Kun avaat Todoistin, varmista, että näet tärkeimmät tehtävät määrittämällä aloitussivusi. Oletuksena aloitussivu on Tänään-näkymä, mutta voit muuttaa sen:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset > Yleinen.
  3. Klikkaa Aloitussivu-pudotusvalikkoa.
  4. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Tänään, Seuraavat 7 päivää tai omista projekteistasi.
  • Voit myös käyttää mukautettua hakua aloitussivuna. Se toimii samalla tavalla kuin luomalla suodatin. Valitse vain pudotusvalikosta Mukautettu haku ja kirjoita hakusi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa lisää-kuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Yleinen > Aloitussivu.
  3. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Seuraavat 7 päivää tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.
  4. Jos haluat, että tämä on myös muiden laitteiden aloitussivu, valitse Aloitussivun synkronointi.
  1. iOS:n aloitussivu on sama kuin verkkoversiossa. Jos teet muutoksen verkkoversiossa, se muuttuu myös iOS:ssa.
  • iOS tukee vain Tänään, Yleiset ja tiettyjä projekteja aloitussivuina. Jos verkkoversiossa valitaan eri aloitussivu, iOS-aloitussivu muuttuu Tänään-sivuksi.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa lisää-kuvaketta.
  2. Klikkaa rataskuvaketta.
  3. Klikkaa oikealla olevaa Yleinen-painiketta.
  4. Klikkaa Aloitussivu-pudotusvalikkoa.
  5. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Seuraavat 7 päivää tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.