Todoist-sähköpostien tilaaminen ja tilausten peruminen

Business

Varmista, että vastaanotat vain haluamiasi sähköpostiviestejä päivittämällä sähköpostien tilausasetuksesi. Tässä on eri tyyppisiä sähköposteja, joita voit vastaanottaa meiltä:

• Päivittäinen yhteenveto: Sisältää tuottavuustilastot ja tehtävät, jotka erääntyvät tänään. Lähetetään joka aamu.
  • Uutiskirje: Sisältää Todoist-tiimin tuoteuutiset. Yleensä lähetetään kerran kuukaudessa tai harvemmin.
  • Vinkkejä ja temppuja: Tuottavuusvinkit. Yleensä lähetetään kerran kuukaudessa.
  • Todoist Business: Tärkeitä tietoja Todoist Business -tilistäsi.
Jos haluat vastaanottaa (tai peruttaa) sähköpostiviestit aktiviteeteistasi jaetuissa projekteissasi, päivitä Ilmoitukset-asetuksesi.

Näin voit päivittää sähköpostien tilausasetuksesi.

• Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  • Klikkaa Asetukset > Yleinen.
  • Vieritä alas Sähköpostit-kohtaan.
  • Käytä pudotusvalikkoja, jos haluat aloittaa tai lopettaa vastaavan tyyppisten sähköpostiviestien vastaanottamisen.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa oleva valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Tili.
  3. Napauta Tilatut sähköpostit.
  4. Käytä valintaruutuja, jos haluat aloittaa tai lopettaa vastaavan tyyppisten sähköpostiviestien vastaanottamisen.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta avataksesi Asetukset.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Tilatut sähköpostit.
  4. Käytä vaihtokytkintä, jos haluat aloittaa tai lopettaa vastaavan tyyppisten sähköpostiviestien vastaanottamisen.