Todoist-sähköpostien tilaaminen ja tilausten peruminen

Business

Varmista, että vastaanotat vain haluamiasi sähköposteja tilaamalla tai perumalla uutiskirjetilauksia:

Voit muuttaa sähköpostien tilausasetuksiasi vain verkkoversiossa.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset > Yleinen.
  3. Vieritä alas Sähköpostit-kohtaan.
  4. Klikkaa Päivittäinen yhteenveto -pudotusvalikkoa, jos haluat tilata tai perua tehtävien päivittäisen yhteenvedon sekä siitä, mitä olet suorittanut edellisenä päivänä.
  5. Klikkaa Uutiskirje-pudotusvalikkoa, jos haluat tilata tai perua sähköpostiviestien vastaanottamisen uusista Todoist-ominaisuuksista (~1 sähköposti joka 2 kuukausi).
  6. Klikkaa Vinkkejä ja niksejä -pudosusvalikkoa, jos haluat tilata tai perua sähköpostiviestien vastaanottamisen siitä, miten voit saada kaiken hyödyn irti Todoistista (~2 sähköpostia viikossa rekisteröinnin jälkeen ja paljon harvemmin sen jälkeen).
  7. Klikkaa Todoist Business -pudosusvalikkoa, jos haluat tilata tai perua sähköpostiviestien vastaanottamisen uutisista ja ominaisuuksista, jotka koskevat Todoist Businessia.