Projektien, tunnisteiden ja suodattimien lisääminen suosikkeihin

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Erota oleellisimmat tehtävät arjen melusta lisäämällä tärkeät projektit, tunnisteet ja suodattimet suosikkeihisi.

Kaikki Todoist-käyttäjät voivat lisätä projektin suosikkeihin, mutta vain Todoist Premium - tai Todoist Business -käyttäjät voivat myös lisätä tunnisteen ja suodattimen suosikkeihin.

Näin se toimii:

1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, tunnistetta tai suodatinta, jonka haluat lisätä suosikkeihin.
  2. Valitse pudotusvalikosta Lisää suosikkeihin.
  3. Projektisi, tunnisteesi tai suodattimesi näkyvät navigointipaneelissasi:
  • HC_-_Favorite_a_project__large_.gif
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektin, tunnisteen tai suodattimen vieressä olevaa sydänkuvaketta lisätäksesi suosikkeihin.
  4. Projektisi, tunnisteesi tai suodattimesi näkyy navigointipaneelissasi:
    • HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png
Voit lisätä useita projekteja, tunnisteita ja suodattimia suosikkeihin napauttamalla niitä ja napauta alaosassa olevaa sydänkuvaketta.
  1. Pyyhkäise oikealta vasemmalle projektin, tunnisteen ja suodattimen nimeä, jonka haluat lisätä suosikkeihin.
  2. Napauta kynäkuvaketta.
  3. Kytke Lisää suosikkeihin päälle.
  4. Projektisi, tunnisteesi tai suodattimesi näkyvät navigointipaneelissasi:
  • HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png
Lisää suosikkeihin entistä nopeammin pyyhkäisemällä projektia, tunnistetta tai suodatinta vasemmalta oikealle.
  1. Suosikit ei toimi vielä Windows 10:llä, mutta se tulee pian ja toimii näin:
    1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, tunnistetta tai suodatinta, jonka haluat lisätä suosikkeihin.
    2. Valitse pudotusvalikosta Lisää suosikkeihin.
    3. Projektisi, tunnisteesi tai suodattimesi näkyvät navigointipaneelissasi.

Projektin, tunnisteen ja suodattiminen piilottaminen suosikeista

Voit piilottaa projektin, tunnisteen tai suodattimen suosikeista tarvittaessa.

1. Siirrä hiiren osoitin haluamasi projektin, tunnisteen tai suodattimen päälle ja klikkaa sen nimen oikealla puolella näkyvää kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta Piilota suosikeista.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallinnoi projekteja -painiketta.
  • Jos poistat suodattimen, selaa suodatinluettelon alaosaan ja napauta Hallitse suodattimia -painiketta.
  • Jos poistat tunnisteen, selaa tunnisteluettelon alaosaan ja napauta Hallitse tunnisteita -painiketta.
  • Napauta projektin, tunnisteen tai suodattimen vieressä olevaa punaista sydänkuvaketta, jonka haluat piilottaa suosikeista. Se muuttuu harmaaksi, mikä osoittaa, ettei se ole enää suosikki.
  • Voit piilottaa useita projekteja, tunnisteita ja suodattimia suosikeistasi napauttamalla niitä ja valitse alaosassa olevaa sydänpainiketta.
    1. Pyyhkäise oikealta vasemmalle projektin, tunnisteen tai suodattimen nimeä, jonka haluat piilottaa suosikeista.
    2. Napauta kynäkuvaketta.
    3. Kytke Lisää suosikkeihin pois päältä.
    Jos haluat nopeasti piilottaa projektin, tunnisteen tai suodattimen suosikeista, pyyhkäise sitä vasemmalta oikealle.
    1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, tunnistetta tai suodatinta, jonka haluat piilottaa suosikeista.
    2. Valitse pudotusvalikosta Piilota suosikeista.

UKK

K: Voinko lisätä yksittäisiä tehtäviä suosikkeihini?

V: Ei, voit lisätä vain projekteja, suodattimia tai tunnisteita suosikkeihisi.

K: Jos lisään suosikiksi verkkoversiossa, näkyykö se puhelimessani? Synkronoituuko suosikit laitteiden välillä?

V: Kyllä, suosikkisi synkronoidaan laitteidesi välillä.

K: Voinko järjestää suosikkeja uudelleen?

V: Kyllä, mutta vain kunkin projekti-, tunniste- ja suodatinryhmän sisällä.

Suosikit luetellaan samassa järjestyksessä kuin ne näkyvät projektien, tunnisteiden ja suodattimien luetteloissa. Joten jos haluat, että projekti näkyy suosikkiesi yläosassa, voit esimerkiksi vetää ja pudottaa (verkkoversio, macOS, Window) tai napauttaa ja pitää painettuna ja sitten vetää (Android, iOS) projektin Projektit-luettelon kärkeen. Se siirtyy tämän jälkeen suosikkien projektialueen kärkeen.

Et kuitenkaan voi muuttaa suosikkiluokkien järjestystä: projektit, tunnisteet ja sitten suodattimet.

K: Onko projekti, tunniste tai suodatin silti alkuperäisessä sijainnissa kun lisään sen suosikkeihin?

V: Kyllä.

Kun lisäät projektin, tunnisteen tai suodattimen suosikkeihin, mitään ei siirretä: Alkuperäisen projektin, tunnisteen tai suodattimen uusi pikakuvake lisätään yksinkertaisti navigointipaneeliisi. Voit edelleen käyttää alkuperäistä samalla tavalla kuin ennenkin.

Tämä koskee myös piilottamista: mitään ei siirretä tai poisteta; vain navigointipaneelissa oleva linkki piilotetaan.