Todoistin käyttäminen Outlookin kanssa

Business

Lisää helposti sähköposti Outlookista Todoistiin käyttämällä Todoist for Outlook -lisäosaa.

Ennen aloittamista, Doistin Windowsin päällikkö Jan Kratochvílla on kerrottavaa:

"Kiitos, kun käytät Todoist for Outlook -laajennusta. Valitettavasti emme aio kehittää tätä lisäosaa enempää. Sen sijaan toivomme, että voimme tuoda sinulle uuden, paremman tavan tukea Outlookia tulevaisuudessa. Emme voi sitoutua mihinkään määräaikaan tässä vaiheessa, joten arvostamme kärsivällisyyttäsi."

Näin lisäosa toimii:

Sähköpostin lisääminen tehtävänä

1. Valitse sähköposti Outlookissa, jonka haluat muuntaa tehtäväksi.
  2. Klikkaa Aloitus-välilehdessä Todoist-kuvakkeen alapuolelta Luo tehtävä -painiketta.
  3. Uusi tehtävä luodaan oikealla puolella. Tehtävä koostuu sähköpostiosoitteesta ja linkistä sähköpostiviestiin sisältönä.
  4. Voit myös täyttää tehtävän lisätiedot, kuten tunnisteet, prioriteetit, päivämäärät tai delegoida käyttämällä pikalisäystä.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta.

Sähköpostin liittäminen kommenttiin

1. Valitse Outlookista sähköposti, jonka haluat liittää kommenttiin.
  2. Siirry Todoist-lisäosassa sen tehtävän kommenttiin, johon haluat liittää sähköpostin.
  3. Liitä sähköpostiviesti kommenttiisi klikkaamalla +-painiketta.
  4. Voit kirjoittaa lisämerkintöjä kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Lisää kommentti.
Kun olet asentanut lisäosan, voit käyttää Todoistia suoraan Outlookin kautta klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Todoist-painiketta. Sinulla on täysi pääsy Todoistiin, joten voit lisätä, suorittaa, tarkastella tehtäviäsi ja paljon muuta ilman uuden ikkunan avaamista.

UKK

K: Mitkä ovat lisäosan vaatimukset?

V: Todoist for Outlook toimii vain Outlook 2007:ssa tai uudemmissa ja tukee vain 32-bittistä Outlookia.

K: Minulla on vaikeuksia lisätä Todoist for Outlook. Mitä minun pitäisi tehdä?

V: Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saada Todoist for Outlookin toimimaan:

• Tyhjennä lisäosan välimuistin kansio: C:\Users\%userprofile%\AppData\Local\Todoist\Outlook\ (oletuskansio). Voit yksinkertaisesti poistaa tämän kansion sisällön, koska se luodaan uudelleen vain, kun kirjaudut sisään uudelleen.
  • Uudelleen asenna Todoist for Outlook -lisäosa.
  • Jos lisäosa aiheuttaa Outlookin kaatumisen, poista muut lisäosat käytöstä, jotta voit selvittää, aiheuttaako ristiriita ongelman.

K: Saan valkoisen, tyhjän paneelin, jossa lisäosa pitäisi olla. Miten voin korjata sen?

V: Seuraavassa on muutamia asioita, joita voit kokeilla:

• Yritä muuttaa välityspalvelimen asetuksia, jos Windowsin oletusasetukset eivät ole voimassa - virheelliset välityspalvelimen asetukset estävät lisäosan lataamisen.
  • Tarkista IT:llä kaikki palomuuri/VPN-rajoitukset, jotka voisivat estää todoist.* tai cloudfront.* – jos Todoist toimii verkkoversiossa, jolloin tämän ei pitäisi auttaa.
  • Tarkista, oletko Active Directory -ympäristössä käytätkö ryhmäkäytäntöä. Jos näin on, sinun on määritettävä seuraavat tiedostot rajoittamattomiksi: adxregistrator.exe ja Todoist.Helper.exe.
  • Voit testiksi poistaa käytössä olevat haittaohjelmien torjuntaohjelmat ja tarkistaa, sallitaanko lisäosan latautumisen.
  • Poista kaikki muut lisäosat käytöstä, jotta voit selvittää, johtuuko ongelma ristiriitaisuudesta muiden lisäosien kanssa.
  • Yritä asentaa lisäosan vahnempi versio.

K: Kun klikkaan Outlook-pohjaista tehtävää Todoistissa verkkoversiossa tai mobiililaitteessa, se ei mene mihinkään. Miksi mitään ei tapahdu?

V: Outlook-pohjaisia sähköpostitehtäviä voi käyttää vain Outlookin lisäosasta, ei missään muualla.

Jos haluat käyttää sähköpostisi sisältöä kaikilla alustoilla, kokeile sen sijaan sähköpostien edelleen lähettämistä.

K: Joskus klikkaan sähköpostilinkkiä, mutta se ei avaudu kunnolla tai lisäosa hakee ikuisesti.

V: Jos olet siirtänyt linkitetyn sähköpostin kansiosta, jossa se luotiin alunperin, linkki on muuttunut virheelliseksi ja et voi käyttää sitä enää. Jos näin on, voit luoda uuden tehtävän sähköpostin uudesta sijainnista (ja voit myös poistaa vanhan tehtävän, jossa on virheellinen linkki).

K: Miksi en voi poistaa Todoist for Outlook -lisäosaa?

V: Tämä voi johtua taustalla toimivista ohjelmista, tässä on muutamia tapoja korjata ongelma:

• Sulje Outlook ja tarkista Tehtävienhallinnasta, että Todoist-prosessien kaikki tapaukset ovat päättyneet. Seuraavaksi yritä poistaa lisäosa.
  • Käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilassa ja poista lisäosa sitten Windowsin Ohjauspaneelista.
  • Yritä asentaa lisäosa uudelleen ja yritä sitten poistaa se Windowsin Ohjauspaneelista.