Todoistin käyttäminen Outlookin kanssa

Business

Lisää helposti Outlook-sähköposti Todoistiin käyttämällä Todoist for Outlook -laajennusta. Näin se toimii:

1. Valitse sähköposti Outlookissa, jonka haluat muuntaa tehtäväksi.
  2. Klikkaa Aloitus-välilehdessä Todoist-kuvakkeen alapuolelta Luo tehtävä -painiketta.
  3. Uusi tehtävä ladataan Todoistiin oikealla. Tehtävä koostuu sähköpostiosoitteesta ja linkistä sähköpostiviestiin sisältönä.
  4. Voit myös täyttää tehtävän lisätiedot, kuten tunnisteet, prioriteetit, päivämäärät tai delegoida käyttämällä pikalisäystä.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta.
Kun olet asentanut laajennuksen, voit myös käyttää Todoistia suoraan Outlookin kautta klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Todoist-painiketta. Sinulla on täysi pääsy Todoistiin, joten voit lisätä, suorittaa, tarkastella tehtäviäsi ja paljon muuta ilman uuden ikkunan avaamista.

UKK

K: Minulla on vaikeuksia käyttää Todoist for Outlookia. Mitä voin korjata sen?

V: Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saada Todoist for Outlookin toimimaan:

• Tyhjennä lisäosan välimuisti (esim. C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Local\Todoist\Outlook\).
  • Asenna lisäosa uudelleen.
  • Jos lisäosa aiheuttaa Outlookin kaatumisen, poista muut laajennukset käytöstä, jotta voit selvittää, aiheuttaako ristiriita ongelman.
  • Kokeile toista välityspalvelinta - tämä on hyödyllinen, kun lisäosa näkyy tyhjänä.