Haun käyttäminen

Business

Haku on yksinkertaisin tapa löytää etsimäsi. Voit etsiä tehtävän, projektin tai kommentin seuraavasti:

1. Klikkaa yläreunassa olevaa Pikahaku-kenttää.
  2. Kirjoita avainsanat, joita olet etsimässä.
  3. Hakupalkin alapuolella näet muutamia tehtäviä, jotka vastaavat avainsanaasi. Jos näet etsimäsi tehtävän, avaa se klikkaamalla sitä.
  4. Jos et näe etsimääsi tehtävää, katso lisää tuloksia painamalla Enter tai klikkaamalla alapuolella olevaa Näytä lisää tuloksia -painiketta.
  5. Näet kaikki tehtävät, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi tehtävän, avaa se napauttamalla sitä.
  6. (Valinnainen) Jos haluat etsiä tehtäväkommentteja, klikkaa hakutulosten oikeassa yläkulmassa olevaa Kommentit-ruutua.
  7. (Valinnainen) Jos haluat etsiä suoritettuja tehtäviä, klikkaa hakutulosten alapuolella olevaa Etsi suoritetut tehtävät-painiketta.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia.
  2. Kirjoita avainsanat, joita olet etsimässä.
  3. Näet kaikki tehtävät, projektit ja kommentit, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi, avaa se napauttamalla sitä.
  4. Jos et löytänyt etsimääsi luettelosta, napauta Tehtävät, Projektit-, Kommentit-, Tunnisteet- (Premium) tai Suodattimet-väilehteä (Premium) nähdäksesi kaikki kyseisen luokan hakutulokset.
  5. Kun löydät etsimäsi, napauta sitä avataksesi sen.
  1. Pyyhkäise ylhäältä alaspäin paljastaaksesi hakupalkin.
  2. Kirjoita avainsanat, joita olet etsimässä.
  3. Näet kaikki tehtävät, projektit ja kommentit, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi, avaa se napauttamalla sitä.
  4. Jos et löytänyt etsimääsi luettelosta, napauta Tehtävät, Projektit-, Kommentit-, Tunnisteet- (Premium) tai Suodattimet-väilehteä (Premium) nähdäksesi kaikki kyseisen luokan hakutulokset.
  5. Kun löydät etsimäsi, napauta sitä avataksesi sen.

Kehitämme parhaillaan uudistettua hakua Windowsille. Tällä hetkellä voit etsiä tehtäviä, projekteja ja tunnisteita käyttämällä Pikahaku-hakupalkkia:

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia.
  2. Kirjoita etsimäsi avainsana.
  3. Näet kaikki tehtävät, projektit ja tunnisteet, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi tehtävän, avaa se klikkaamalla sitä.
Saat nopeasti haluamasi tulokset syöttämällä haun suoraan hakupalkkiin. Esimerkiksi kokeile tänään & p1 nähdäksesi kaikki tänään erääntyvät 1. prioriteetin tehtävät.

Haun tarkentaminen

Jos et löydä etsimääsi, voit kaventaa hakutuloksia päivämäärän, prioriteettitason, projektin ja muiden mukaan käyttämällä suodatinhakuja haussasi. Voit esimerkiksi kirjoittaa 7. elokuuta suoraan hakupalkkiin nähdäksesi kaikki 7. elokuussa erääntyvät tehtävät. Tässä muutamia esimerkkejä:

Haku

Tulos

7. elokuuta

Tehtävät, jotka erääntyvät 7. elokuuta

Tänään & p1

1. prioriteetin tehtävät, jotka erääntyvät tänään

Seuraavat 31 päivää

Tehtävät, jotka erääntyvät seuraavien 31 päivän aikana

7. tammikuuta

Tehtävät, jotka erääntyvät 7. tammikuuta

Huomenna & p3

3. prioriteetin tehtävät, jotka erääntyvät huomenna

@odottaa

Tehtävät, joissa on @odottaa-tunniste

Tunniste:odottaa

Tehtävät, joissa on @odottaa-tunniste

30 päivää

Tehtävät, jotka erääntyvät seuraavien 30 päivän aikana

Delegoitu:Aleksi Mäkelä

Tehtävät, jotka on delegoitu Aleksi Mäkelälle