Tuottavuusnäkymän käyttäminen

Business

Todoistin Tuottavuusnäkymä on täydellinen paikka tarkistaa suorittamasi tehtävät, seurata, kuinka hyvin saavutat tavoitteesi tai kuinka monta Karma-pistettä olet kerännyt.

Mitä voin nähdä Tuottavuusnäkymässä?

Tuottavuusnäkymän avulla näet, kuinka monta tehtävää olet suorittanut päivittäin tai viikoittain, kuinka pitkälle olet edistynyt päivittäisessä tai viikoittaisessa tavoitteissa ja minkä projektien parissa olet työskennellyt eniten.

Voit myös tarkistaa Karmasi, joka on pistejärjestelmä, joka palkitsee tehtävien suorittamisesta, tavoitteiten saavuttamisesta ja monesta muusta.

Tuottavuusnäkymän käyttäminen

Aloitetaan katsomalla Tuottavuusnäkymä:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tuottavuuskuvaketta avataksesi Tuottavuutesi-näkymän.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.

2. Valitse pudotusvalikosta Tuottavuus.

1. Avaa Tuottavuusnäkymä napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa lisää-kuvaketta.

2. Napauta profiilikuvakettasi.

1. Päävalikosta, avaa Tuottavuusnäkymä napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.

Suoritettujen tehtävien katseleminen

Ensimmäinen asia, jonka näet Tuottavuusnäkymässä, on kuinka monta tehtävää olet suorittanut yhteensä sekä Suoritetut tehtävät -linkki. Klikkaa tai napauta tätä vaihtoehtoa nähdäksesi viime aikoina suorittamasi tehtävät.

Päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteet

Tuottavuusnäkymän keskellä näet, kuinka monta tehtävää olet suorittanut tänään ja oletko saavuttanut päivittäisen tavoitteen.

Päivittäisten tavoitteiden lisäksi Todoist seuraa viikoittaisia tavoitteitasi. Voit tarkastella viikoittaista tavoitetta klikkaamalla Viikoittainen-välilehteä Tuottavuusnäkymäsä. Näet, kuinka monta tehtävää olet suorittanut tällä viikolla ja kuinka pitkälle olet edistynyt viikoittaisessa tavoitteessasi.

Oletuksena päivittäinen tavoite on 5 ja viikoittainen on 25. Voit kuitenkin muokata niitä milloin tahansa Karman tavoitteet ja asetukset - tai Muokkaa tavoitetta -linkkien kautta.

Vilkaise päivittäisen tavoitteesi edistymistä katsomalla profiilikuvasi vieressä olevaa pientä ympyrädiagrammia avaamatta Tuottavuusnäkymää.

Tavoitteiden alapuolella voit tarkistaa putkesi. Putkesi sisältää peräkkäin saavutettujen päivien tai viikkojen tavoitteiden määrän. Näet myös pisimmän putkesi pysyäksesi motivoituneena.

Suoritettujen tehtävien yhteenveto

Jotta saisit käsityksen siitä, minkä projektien parissa olet työskennellyt eniten, voit tarkastella suoritettujen tehtävien yhteenvetoa viimeisten seitsemän päivän ajalta.

Voit myös nähdä tehtävän jakautumisen viimeisten neljän viikon aikana Viikoittainen-välilehdessä, jos olet Todoist Premium -jäsen.

Värit edustavat projektien värejä, joissa on suoritettuja tehtäviä. Harmaa viiva edustaa päivittäistä tavoitettasi.

Pidä samankaltaisia projekteja yhdessä muuttamalla niiden värit samoiksi. Viimeiset 7 päivää -näkymä tulee entistä hyödyllisemmäksi, koska siihen liittyvät tehtävät kerätään yhteen.

Karma

Kun olet onnistuneesti suorittanut tehtäviä ajoissa, ansaitset Karma-pisteitä ja saavutan uusia Karma-tasoja. Näet nykyisen Karma-pisteesi ja -tasosi valitsemalla Tuottavuusnäkymässä Karma-välilehti.

Lue lisää Karma-pisteistä ja siitä, miten ansaitset niitä.

Tuottavuuden ja Karman asetukset

Voit muuttaa tuottavuuden tai Karman asetuksia valitsemalla Tuottavuus-kohdan asetuksissa:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset-painiketta.
  3. Valise Tuottavuus.
  4. Ota käyttöön tai poista Karma käytöstä kokonaan käyttämällä Karma-valitsinta.
  5. Muuta päivittäistä tai viikoittaista tavoitettasi klikkaamalla Muokkaa-painiketta.
  6. Pidä taukoa karmasta minä tahansa viikonpäivänä klikkaamalla Vapaapäivät-kohdan alapuolella olevia päivää.
    • Näinä päivinä et saa karmaa, etkä menetä päivittäistä tai viikoittaista putkeasi. Voit esimerkiksi valita lauantain ja sunnuntain, joten vain arkipäivät vain lasketaan, etkä menetä putkiasi viikonlopun aikana.
  7. Ota Lomatila käyttöön käyttämällä Lomatila-valitsinta.
    • Et riko putkeasi, kun nautit lomastasi.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse oikealla olevasta valikosta Tuottavuus.
  3. Ota käyttöön tai poista Karma käytöstä kokonaan käyttämällä Käytä Karmaa -valitsinta.
  4. Muuta päivittäistä ja viikoittaista tavoitettasi syöttämällä haluamasi määrän tehtävää päivittäin - ja tehtävää viikoittain -kenttiin.
  5. Pidä taukoa karmasta minä tahansa viikonpäivänä klikkaamalla Vapaapäivät-kohdan alapuolella olevia päivää.
    • Näinä päivinä et saa karmaa, etkä menetä päivittäistä tai viikoittaista putkeasi. Voit esimerkiksi valita lauantain ja sunnuntain, joten vain arkipäivät vain lasketaan, etkä menetä putkiasi viikonlopun aikana.
  6. Ota Lomatila käyttöön käyttämällä Lomatila-valitsinta.
    • Et riko putkeasi, kun nautit lomastasi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta valikon alareunassa olevaa Asetukset-painiketta.
  3. Napauta Tuottavuus-painiketta.
  4. Ota käyttöön tai poista Karma käytöstä kokonaan käyttämällä Karma-valintaruutua.
  5. Muuta päivittäistä tavoitettasi napauttamalla Päivittäinen tavoite -kohtaa.
  6. Muuta viikoittaista tavoitettasi napauttamalla Viikoittainen tavoite -kohtaa.
  7. Pidä tauko karmasta minä tahansa viikonpäivänä napauttamalla Vapaapäivät-kohdan alapuolella olevaa päivää.
    • Näinä päivinä et saa karmaa, etkä menetä päivittäistä tai viikoittaista putkeasi. Voit esimerkiksi valita lauantain ja sunnuntain, joten vain arkipäivät vain lasketaan, etkä menetä putkiasi viikonlopun aikana.
  8. Ota käyttöön tai poista Lomatila käytöstä käyttämällä Lomatila-valintaruutua.
    • Et riko putkeasi, kun nautit lomastasi.
  1. Napauta Todoistin päävalikosta yläosassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Napauta Tuottavuus-painiketta.
  3. Ota käyttöön tai poista Karma käytöstä kokonaan käyttämällä Käytä Karmaa -valitsinta.
  4. Muuta päivittäistä tavoitettasi napauttamalla Päivittäinen tavoite -kohtaa.
  5. Muuta viikoittaista tavoitettasi napauttamalla Viikoittainen tavoite -kohtaa.
  6. Pidä tauko karmasta minä tahansa viikonpäivänä napauttamalla Vapaapäivät-kohdan alapuolella olevaa päivää.
    • Näinä päivinä et saa karmaa, etkä menetä päivittäistä tai viikoittaista putkeasi. Voit esimerkiksi valita lauantain ja sunnuntain, joten vain arkipäivät vain lasketaan, etkä menetä putkiasi viikonlopun aikana.
  7. Ota käyttöön tai poista Lomatila käytöstä käyttämällä Lomatila-kohtaa.
    • Et riko putkeasi, kun nautit lomastasi.

UKK

K: En halua käyttää päivittäisiä tavoitteita. Voinko poistaa käytöstä päiväkohtaisen tavoitekuvakkeen, joka näkyy profiilikuvani vieressä?

V: Valitettavasti et voi poistaa käytöstä päivittäistä tavoitekuvaketta tällä hetkellä, mutta voit poistaa Karman käytöstä Tuottavuus-asetuksissa. Siirry Tuottavuus-asetuksiin ja määritä Päivittäinen tavoite -kentän määräksi 0. Päivittäinen tavoite -kuvake näkyy aina valmiina, eikä häiritse sinua.