Tehtävän muokkaaminen

Business

Joskus tehtävä vaatii vähän muutosta, olipa sitten kyseessä uusi eräpäivä tai prioriteetti. Näin voit muokata tehtävän nimeä, päivämäärää, projektia, prioriteettia ja muuta.

1. Klikkaa tehtävän nimeä, jolloin näet muokkausnäkymän, jossa voit:
    • Muokkaa tehtävän nimeä kirjoittamalla tehtävänimen syöttökenttään.
    • Ajasta tehtävä klikkaamalla oikealla olevaa ajastuskenttää.
    • (Jaetuissa projekteissa) Delegoi tehtävä käyttäjälle klikkaamalla tehtävän oikealla puolella olevaa delegointipainiketta.
    • Siirrä tehtävä toiseen projektiin klikkaamalla tehtävän oikeassa alakulmassa olevaa projektikuvaketta.
    • Määritä tunniste klikkaamalla tehtävän oikeassa alakulmassa olevaa tunnistekuvaketta.
    • Määritä muistutus klikkaamalla tehtävän oikeassa alakulmassa olevaa kellokuvaketta.
    • Määritä prioriteetti klikkaamalla tehtävän oikeassa alakulmassa olevaa lippukuvaketta.
    • Muuta tehtävä alitehtäväksi, ylätehtäväksi tai osion otsikoksi klikkaamalla tehtävän oikeassa alakulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla minkä tahansa näistä vaihtoehdoista pudotusvalikosta.
    1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
    2. Napauta näytön alaosassa näkyvästä valikosta kynäkuvaketta.
    3. Näet tehtävän muokkausnäkymän, jossa voit:
      • Muokkaa tehtävän nimeä kirjoittamalla tehtävänimen syöttökenttään.
      • Siirrä tehtävä toiseen projektiin napauttamalla tehtävän nimen alapuolella olevaa Projekti-kohtaa.
      • (Valinnainen) Delegoi tehtävä käyttäjälle jaetussa projektissa napauttamalla Delegoi-kohtaa ja valitsemalla käyttäjän.
      • Ajasta tehtävä napauttamalla Eräpäivä-kohtaa ja valitsemalla päivämäärän.
      • Määritä prioriteetti napauttamalla Prioriteetti-kohtaa ja valitsemalla prioriteetin.
      • Määritä tunniste napauttamalla Tunnisteet-kohtaa ja valitsemalla tunnisteen.
      • Muuta tehtävä alitehtäväksi napauttamalla Yläkohde-kohtaa ja valitsemalla yläkohteen.
      • Määritä muistutus napauttamalla Muistutukset-kohtaa.

1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
      2. Napauta tehtävän alapuolelle ilmestyvästä valikosta kynäkuvaketta.
      3. Näet tehtävän muokkausnäkymän, jossa voit:
        • Muokkaa tehtävän nimeä kirjoittamalla tehtävänimen syöttökenttään.
        • Siirrä tehtävä toiseen projektiin napauttamalla tehtävän nimen alapuolella olevaa Projekti-kohtaa.
        • Ajoita tehtävä napauttamalla Eräpäivä-kohtaa ja valitse päivämäärä.
        • Määritä muistutus napauttamalla Muistutukset-kohtaa.
        • (Valinnainen) Delegoi tehtävä käyttäjälle jaetussa projektissa napauttamalla Delegoi-kohtaa ja valitse sitten käyttäjä, jolle se määritetään.
        • Määritä prioriteetti napauttamalla yhtä neljästä lipusta Prioriteetti-kohdan vieressä.
        • Määritä tunniste napauttamalla Tunnisteet-kohtaa ja valitsemalla tunnisteen.
        • Muuta tehtävä alitehtäväksi napauttamalla Yläkohde-kohtaa ja valitsemalla yläkohteen.
        Voit tehdä nopeasti muutoksia tehtävään kirjoittamalla Pikalisäyksen pikavalintoja tehtävän nimen jälkeen. Siirrä tehtäväsi esimerkiksi Työ-projektiin ja aseta eräpäiväksi tämä päivä, kirjoita “#Työ tänään” tehtävän nimen loppuun.