Tehtävän merkitseminen suoritetuksi tai suorittamattomaksi

Business

Tehtävien suorittaminen on ehdottomasti tyydyttävin osa Todoistin käyttöä. Toimi näin:

• Klikkaa tehtävän nimen vasemmalla puolella olevaa ympyrää.
  • Pyyhkäise oikealle tehtävää, jonka haluat suorittaa.

Tehtävän merkitseminen suorittamattomaksi

Joissakin tapauksissa saatat vahingossa suorittaa tehtävän. Tai suorittamisen jälkeen huomaat, että on vielä töitä tehtävänä. Näissä tapauksissa voit merkitä tehtävän suorittamattomaksi:

1. Löydä tehtävä suoritetuista tehtävistäsi.
  2. Klikkaa tehtävän vasemmalla puolella olevaa ympyrää (verkko, macOS, Windows) tai pyyhkäise tehtävää oikealle (iOS, Android).
Kun alitehtäväton suoritettu, ne yliviivataan ja pysyvat paikallaan, kunnes niiden ylätehtävä merkitään suoritetuksi. Jos ylätehtävää ei ole suoritettu, voit yksinkertaisesti merkitä alitehtävät suorittamattomiksi yllä kuvatulla tavalla ilman, että siirtyisit suoritettuihin tehtäviisi.
Jos sinulla on toistuva tehtävä, et pysty merkitsemään sitä suorittamattomaksi. Korvaa suoritettu tehtävä lisäämällä uusi tehtävä sen tilalle.