Muistutuksen määrittäminen toiselle käyttäjälle

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos haluat varmistaa, ettei tiimijäsen unohda tehtävää, aseta heille muistutus.

Kun työskentelet jaetussa projektissa, voit asettaa muistutuksen muille ja he saavat sen määritettynä päivämääränä ja kellonaikana käyttämällä oletusmuistutusmenetelmää – sähköposti, tekstiviesti tai push-ilmoitus.

  1. Kun lisäät tai muokkaat tehtävää jaetussa projektissa, klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Kirjoita tekstikenttään päivämäärä ja kellonaika, jolloin ilmoitus lähetetään.
  3. Klikkaa oikealla puolella olevaa kuvaketta (sähköposti tai puhelin, riippuen oletusasetuksestasi) ja valitse henkilö, jolle haluat lähettää muistutuksen.
  4. Tallenna muistutus klikkaamalla Lisää muistutus -painiketta.
  1. Valitettavasti et voi määrittää muistutusta toiselle käyttäjälle Windows 10 -sovelluksella tällä hetkellä, mutta toivomme sen olevan mahdollista mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestäsi!
  1. Napauta nykyistä tehtävää jaetussa projektissa.
  2. Napauta näytön alareunassa olevasta toimintopalkista kellokuvaketta. Saatat joutua vierittämään toimintapalkkia löytääksesi kellokuvakkeen.
  3. Napauta Päivämäärä ja aika -kenttää ajoittaaksesi muistutuksen.
  4. Napauta oikealla puolella olevaa kuvaketta (sähköposti tai puhelin, riippuen oletusasetuksestasi) ja valitse henkilö, jolle haluat lähettää muistutuksen.
  5. Tallenna muistutus napauttamalla lähetäkuvaketta.
  1. Napauta nykyistä tehtävää jaetussa projektissa.
  2. Napauta kellokuvaketta, joka näkyy tehtävän alapuolella.
  3. Napauta Ajan ja päivämäärän mukaan.
    • Jos muistutus on jo olemassa, napauta Lisää toinen -painiketta.
  4. Päivämäärä ja aika -valitsimen avulla voit ajoittaa muistutuksen.
  5. Napauta Ilmoita ja valitse henkilö, jolle haluat lähettää muistutuksen.
  6. Napauta oikeassa yläosassa olevaa Valmis-painiketta tallentaaksesi muistutuksen.