Kommentista ilmoittaminen muille

Business

On hetkiä, jolloin kirjoitat tehtäväkommentin ja haluat varmistaa, että tiimijäsenesi näkee sen. Näissä tapauksissa voit ilmoittaa hänelle.

Kun työskentelet jaetussa projektissa, lisää kommentti tavalliseen tapaan ja ilmoita siitä seuraavasti:

Jos haluat ilmoittaa jollekulle kommentista, sinun on ensin jaettava projekti heidän kanssaan.
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa. Näet kenelle ilmoitetaan tällä hetkellä oikeassa alakulmassa.
  2. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Muuta-painiketta.
  3. Valitse jäsenet, joille haluat ilmoittaa käyttämällä kunkin jäsenen nimen vasemmalla puolella olevia valintaruutuja.
    • Voit ilmoittaa kaikille valitsemalla Ilmoita seuraavia käyttäjiä -valinnan valintaruudun. Voit myös poistaa valinnan, jos et halua ilmoittaa kenellekään.
  4. Kun lähetät kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.
Jos projektissa on vain yksi henkilö, näet yhden valintaruudun oikeassa alakulmassa Ilmoita käyttäjää Nimi kommentistani -kohdan vieressä. Käytä tätä valintaruutua ilmoittaaksesi käyttäjälle, kun lähetät kommenttiin.

1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Napauta vasemmassa alareunassa olevaa kellokuvaketta.
  3. Valitse jäsenet, joille haluat ilmoittaa.
  4. Kun julkaiset kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Napauta oikeassa alareunassa olevaa kellokuvaketta.
  3. Valitse jäsenet, joille haluat ilmoittaa napauttamalla heidän nimiään.
  4. Kun olet valmis, kosketa yläosassa oikealla olevaa Valmis-painiketta.
  5. Kun julkaiset kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.

Lue lisää projektien jakamisesta ja yhteistyöstä Todoistissa.