Kommentista ilmoittaminen muille

Business

On hetkiä, jolloin kirjoitat tehtäväkommentin ja haluat varmistaa, että tiimijäsenesi näkevät sen. Näissä tapauksissa voit ilmoittaa heille.

Kun työskentelet jaetussa projektissa, lisää kommentti tavalliseen tapaan ja ilmoita siitä seuraavasti:

Jos haluat ilmoittaa jollekulle kommentista, sinun on ensin jaettava projekti heidän kanssaan.
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa. Näet kenelle ilmoitetaan tällä hetkellä oikeassa alareunassa.
  2. Klikkaa oikeassa alareunassa olevaa Muuta-painiketta.
  3. Valitse henkilön, joille haluat ilmoittaa käyttämällä kunkin henkilön nimen vasemmalla puolella olevia valintaruutuja.
    • Voit ilmoittaa kaikille valitsemalla Ilmoita seuraavia käyttäjiä -valinnan valintaruudun. Voit myös poistaa valinnan, jos et halua ilmoittaa kenellekään.
  4. Kun lähetät kommentin, valitut henkilöt saavat kommentin ilmoituksiinsa.
Jos projektissa on vain yksi henkilö, näet yhden valintaruudun oikeassa alareunassa Ilmoita käyttäjää Nimi kommentistani -kohdan vieressä. Käytä tätä valintaruutua ilmoittaaksesi käyttäjälle, kun lähetät kommenttiin.

1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Napauta vasemmassa alareunassa olevaa kellokuvaketta.
  3. Valitse henkilöt, joille haluat ilmoittaa.
  4. Kun julkaiset kommentin, valitut henkilöt saavat kommentin ilmoituksiinsa.
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Napauta oikeassa alareunassa olevaa kellokuvaketta.
  3. Valitse henkilöt, joille haluat ilmoittaa napauttamalla heidän nimiään.
  4. Kun olet valmis, napauta oikessa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.
  5. Kun julkaiset kommentin, valitut henkilöt saavat kommentin ilmoituksiinsa.

Lue lisää projektien jakamisesta ja yhteistyöstä Todoistissa.