Käyttäjän ylentäminen Todoist Business -tilisi ylläpitäjäksi

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos haluat ylentää Todoist Business -tiimisi jäseniä ylläpitäjäksi, toimi näin:

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit ylentää toisia ylläpitäjiksi.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Todoist Business -ylläpitäjä.
  3. Siirry Käyttäjät-välilehteen.
  4. Etsi käyttäjä, jonka haluat ylentää ylläpitäjäksi ja klikkaa oikealla olevaa rataskuvaketta.
  5. Valitse Ylennä ylläpitäjäksi.
Lue Alkuun pääseminen Todoist Business -ylläpitäjänä -artikkeli ja ota hyvä startti ylläpitäjänä.