Kuinka voin käyttää Google Chromen Todoist-laajennusta?

Business

Kun selaat verkkoa Chromella ja haluat tallentaa nykyisen verkkosivun Todoistiin, tee se Todoist-laajennuksella vain muutamalla klikkauksella.

Asennus

Asenna Todoistin Chrome-laajennus täältä.

Tarkastele Todoist-tehtäväluetteloasi

Jos haluat nopeasti katsoa Todoistia selaimestasi, klikkaa Todoistin kuvaketta oikeassa yläkulmassa olevasta laajennuspalkista. Kompakti näkymä Todoistista tulee näkyviin:

Kompakti näkymä on erinomainen tapa säästää aikaa: voit käyttää mitä tahansa Todoistin ominaisuuksia ilman, että sinun tarvitsee poistua nykyiseltä sivulta.

Lisää sivusto tehtäväksi klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella

1. Siirry verkkosivustoon, jonka haluat lisätä tehtävänä.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella sivua ja valitse Lisää Todoistiin.
    1. Voit myös valita minkä tahansa tekstin sivulta, klikkaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää Todoistiin. Valittua tekstiä käytetään uuden tehtävän nimenä.

Lisää sivusto tehtävänä käyttämällä pikalisäystä

Voit myös lisätä verkkosivuston tehtäväksi Pikalisäyksellä:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa laajennuspalkissa olevaa Todoist-kuvaketta.
  2. Klikkaa+-kuvaketta avataksesi Pikalisäyksen.
  3. Klikkaa alareunassa olevaa Lisää verkkosivu tehtäväksi -painiketta lisätäksesi sivun ja URL-osoitteen tehtävän nimeksi.
  4. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta tallentaaksesi tehtävän.
Voit myös valita minkä tahansa tekstin sivulta, klikkaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää Todoistiin. Valittua tekstiä käytetään uuden tehtävän nimenä.