Kuinka voin käyttää Firefoxin Todoist-laajennusta?

Business

Kun selaat verkkoa Firefoxilla ja haluat tallentaa nykyisen verkkosivun Todoistiin, tee se Todoist-laajennuksella vain muutamalla klikkauksella.

Asennus

Asenna Todoistin Firefox-laajennus täältä.

Todoist-tehtäväluettelosi tarkasteleminen

Jos haluat nopeasti katsoa Todoistia selaimestasi, klikkaa Todoist-kuvaketta oikeassa yläkulmassa olevasta laajennuspalkista. Kompakti näkymä Todoistista tulee näkyviin:

Kompakti näkymä on erinomainen tapa säästää aikaa: voit käyttää mitä tahansa Todoistin ominaisuuksista ilman, että sinun tarvitsee poistua nykyiseltä sivulta.

Sivuston lisääminen tehtäväksi hiiren oikealla klikkauksella

1. Siirry verkkosivustoon, jonka haluat lisätä tehtäväksi.
  2. Klikkaa hiiren oikealla sivua ja valitse Lisää Todoistiin. Tehtävä, joka sisältää sivun linkin, lisätään Todoistin Yleiset-projektiin.

Sivuston lisääminen tehtäväksi käyttämällä Pikalisäystä

Voit myös lisätä verkkosivuston tehtäväksi Pikalisäyksellä:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevasta laajennuspalkista Todoist-kuvaketta.
  2. Klikkaa +-kuvaketta avataksesi Pikalisäyksen.
  3. Klikkaa alareunassa olevaa Lisää verkkosivu tehtäväksi -painiketta lisätäksesi sivun ja URL-osoitteen tehtävän nimeksi.
  4. Lisää haluamasi tehtävätiedot, esimerkiksi eräpäivä.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta tallentaaksesi tehtävän.
Voit myös valita minkä tahansa tekstin sivulta, klikkaa hiiren oikealla ja valitse Lisää Todoistiin. Valittua tekstiä käytetään uuden tehtävän nimenä.