Kuinka voin käyttää Safarin Todoist-laajennusta?

Business

Kun selaat verkkoa Safarilla ja haluat tallentaa nykyisen verkkosivun Todoistiin, tee se Todoist-laajennuksella vain muutamalla klikkauksella.

Asennus

Asenna Safarin Todoist-laajennus täältä.

Sinulla täytyy olla Todoist Macille asennettuna käyttääksesi Safarin laajennusta.

Lisää sivusto tehtävänä klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella

1. Siirry verkkosivustoon, jonka haluat lisätä tehtävänä.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella sivua ja valitse Lisää Todoistiin.

Lisää sivusto tehtävänä käyttämällä pikalisäystä

1. Klikkaa yläosassa olevaa Todoist-kuvaketta.
  2. Varmista, että haluat lisätä tehtävän Todoistiin.
  3. Näyttöön tulee pikalisäysikkuna, jossa on linkki takaisin URL-osoitteeseen tehtävänä. Lisää haluamasi tiedot.
  4. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta tallentaaksesi tehtävän.
Voit myös valita minkä tahansa tekstin sivulta, klikkaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää Todoistiin. Valittua tekstiä käytetään uuden tehtävän nimenä.