Todoistin käyttäminen Safarin kanssa

Business

Kun selaat verkkoa Safarilla ja haluat tallentaa nykyisen verkkosivun Todoistiin, voit napauttaa sivua hiiren oikealla ja valita Lisää Todoistiin käyttämällä Todoist-sovellusta.

Asennus

Asenna Todoist-sovellus.

Jos etsit Todoistin Safari-laajennusta, se on integroitu Todoist-sovellukseen.

Sivuston lisääminen tehtäväksi hiiren oikealla klikkauksella

1. Siirry verkkosivustoon, jonka haluat lisätä tehtäväksi.
  2. Klikkaa hiiren oikealla sivua ja valitse Lisää Todoistiin.

Sivuston lisääminen tehtäväksi käyttämällä Pikalisäystä

1. Klikkaa yläosassa olevaa Todoist-kuvaketta.
  2. Varmista, että haluat lisätä tehtävän Todoistiin.
  3. Näyttöön avautuu pikalisäysikkuna, jossa on linkki takaisin URL-osoitteeseen tehtävänä. Lisää haluamasi tiedot.
  4. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta tallentaaksesi tehtävän.
Voit myös valita minkä tahansa tekstin sivulta, klikkaa hiiren oikealla ja valitse Lisää Todoistiin. Valittua tekstiä käytetään uuden tehtävän nimenä.