Todoist Businessin laskutustietojen hallinnoiminen

Business

Jos haluat päivittää Todoist Business -laskutustietosi, toimi näin:

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit hallinnoida laskutustietojasi.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Todoist Business -ylläpitäjä.
  3. Valitse Tili ja laskutus -välilehti.
  4. Jos haluat päivittää tilitietosi, siirry Yritystilisi-kohtaan:
  • Päivitä tiimisi nimi klikkaamalla Tiimin nimi -kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta
  • Päivitä osoitteesi klikkaamalla Laskutusosoite-kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta
  • Päivitä maasi klikkaamalla Laskutusmaa-kohdan vieressä olevaa pudotusvalikkoa.
  • Päivitä ALV-tunnuksesi klikkaamalla ALV-tunnus-kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta
  • Jos haluat päivittää luottokorttitietosi, selaa alaspäin Laskutustiedot-kohtaan ja klikkaa Päivitä laskutustiedot
    • Anna luottokorttitietosi ja klikkaa Päivitä-painiketta.