Yleiset-projektin ja tavallisen projektin välinen ero

Business

Yleiset-projekti on oletustehtäväluettelo. Kun lisäät tehtävän, se menee suoraan Yleiset-kansioon, ellet määritä toista projektia.

Projekti on luomasi tehtäväluettelo. Annat projektille nimen ja voit lisätä niin monta tehtävää kuin haluat. Voit myös asettaa projektille värin tai jakaa tiimijäseniesi kanssa.

Tehtävän siirtäminen Yleiset-projektista toiseen projektiin

Joskus kun lisäät tehtävää, et ehkä ole varma siitä, mihin projektiin se kuuluu, älä huolestu, lisää se Yleiset-projektiin.

Myöhemmin voit vetää ja pudottaa tehtäviä suoraan valitsemaasi projektiin (verkkoversio, macOS, Windows) tai muokkaamalla tehtävää ja lisäämällä sen projektiin kirjoittamalla #-merkin (kaikki alustat).

Uuden tehtävän lisääminen suoraan projektiin

Tietenkin, jos tiedät jo, mihin projektiin tehtävä kuuluu, voit lisätä suoraan haluttuun projektiin. Kun luot uuden tehtävän, lähetä se projektiin kirjoittamalla #-merkki, jonka jälkeen seuraa projektin nimi. Kun olet kirjoittanut #, voit myös valita luettelosta olemassa olevista projekteista tai luoda aivan uuden:

Ota kaikki hyöty irti projekteista lukemalla Quick and Easy Guide to Completing Any Project in Todoist -artikkelin.

Lue lisää projektien järjestämisen perusteista.