Hoe kan ik Todoist met TMetric gebruiken?

Business

Wat is TMetric?

TMetric is een tijdregistratie-app voor professionals en bedrijven.

Hoe werkt de Todoist/TMetric-integratie?

TMetric laat zien hoeveel tijd besteed is aan een Todoist taak.

De integratie wordt alleen ondersteund in onze webapp, niet met de Chrome-extensie of mobiele apps.

Hoe verbind ik Todoist met TMetric?

1. Installeer een van de volgende TMetric-browserextensies:
  2. Klik op het TMetric icoon en klik op de Login button.

Hoe werkt de Todoist/TMetric-integratie?

Nadat je een taak in Todoist hebt gemaakt of geopend, zie je de TMetric Start timer button:

Klik op de button, en de tijd die is besteed aan de taak Todoist wordt vastgelegd in je TMetric-account. Je ziet dat de Start-timerbutton verandert in de Stop timer buton en geeft de tijd die aan de taak hebt besteed weer.

Als je de status van Owner of Admin hebt wanneer je de timer voor het probleem voor het eerst opstart, haalt TMetric de projectnaam van het probleem van Todoist tevoorschijn en maakt automatisch een project met dezelfde naam in je TMetric account.

De taak verschijnt op de Tracker pagina in de TMetric-app. De naam, ID en het project van de taak zijn hetzelfde als in Todoist.

Je kunt gemakkelijk terug navigeren naar Todoist door op het taak-ID te klikken (in het onderstaande voorbeeld is dit ID #70052688):