Hoe kan ik Todoist met Scanbot gebruiken?

Business

Wat is Scanbot?

Scantbot is een mobiele scanner-app voor PDF-documenten, QR- en barcodes, met betrouwbare beeldopname, tekstherkenning en documentannotatie.

Wat doet de Tdoist/Scanbot integratie precies?

Met Scanbot kun je jouw gescande documenten uploaden naar Todoist-mappen, handmatig of automatisch, en ze toewijzen aan specifieke taken. Je kunt mappen en herinneringen specificeren en bestanden verwijderen na het uploaden en alleen uploaden via wifi.

Hoe verbind ik Todoist met Scanbot?

Todoist is volledig automatisch met Scanbot verbonden.

Hoe kan ik de Todoist/Scanbot integratie gebruiken?

1. Druk op de ronde button op het startscherm om te beginnen met scannen. Houd je mobiele apparaat recht boven een document om te scannen.
  2. Controleer je pagina('s) en optimaliseer de gescande resultaten, sla het document vervolgens op. Het verschijnt als een kaart bovenaan het scherm.
  3. Tik onder het document op More... > New workflow > Add new cloud > Todoist. Je wordt gevraagd om Scanbot-autorisatie te verlenen voor toegang tot gegevens uit je account. Om door te gaan, verleen autorisatie.
  4. Kies een bestaande map of maak een nieuwe aan, tik vervolgt op <Mapnaam>..

Je kunt ook automatisch al je documenten uploaden naar Todoist. Kies simpelweg je gewenste auto-upload-project, scan je documenten en beheer ze binnen Todoist.