Taken van Wunderlist importeren

Zakelijk

Taken van Wunderlist naar Todoist importeren is op de lange termijn een slimme beslissing . Door over te schakelen naar Todoist kunt u uw taakmanagement op al uw toestellen verbeteren en organiseren. Dat heeft als gevolg dat uw leven kalmer en georganiseerder wordt.

Om alles zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een Wunderlist importeer tool ontwikkeld dat binnen een paar stappen klaar is voor gebruik.

• Een nieuw project met de naam Wunderlist import zal in uw Todoist verschijnen.
  • Al uw Wunderlist mappen en project zullen als sub-projecten onder dit algemene project worden ingedeeld.
  • Al uw Wunderlisttaken, subtaken, herinneringen, notities en bestanden zullen worden geimporteerd in hun corresponderende projecten.
  • U kunt al uw geimporteerde projecten bewerken en verplaatsen, net als bij andere Todoistprojecten.

Zo begint u met de import:

1. Open de Wunderlist Importeerder op uw computer.
  2. Klik op Start Importeren.
  3. Log in op uw Wunderlist account (als u dat niet al heeft gedaan).
  4. U wordt nu gevraagd om toegang tot Wunderlist te autoriseren. Klik op Autoriserenauthorize.png
  5. Todoist zal beginnen om uw taken van Wunderlist te importeren. Dit zou maximaal een paar minuten moeten duren.import_tasks.png
  6. Als de upload voltooid is zult u dit zien in het scherm.success.png
  7. U bent klaar! Uw Wunderlist taken, mappen, opmerkingen, herinneringen en meer zullen nu in het Wunderlist import project verschijnen in Todoist. Als u specifieke vragen heeft over het importeerproces, lees dan hieronder de FAQ.

FAQs

V: Wat gebeurt er als ik mijn Wunderlisttaken naar Todoist importeer?

A: Zo gauw de import voltooid is, ziet u een nieuw project met de naam Wunderlist Import in uw Todost. Uw Wunderlist mappen en projecten zullen hieronder verschijnen als Todoist sub-projecten. Binnen deze sub-projecten vindt u al uw Wunderlist taken, opmerkingen en bestanden. Om meer te lezen over het importproces leest u dit helpcentrum artikel.

V: Hoe lang duurt het importeren?

Het importeren duurt maximaal een paar minuten. Als uw Wunderlist account een buitengewoon grote hoeveelheid taken bevat, kan het iets langer duren.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist folders?

A: Uw Wunderlist mappen zullen automatisch worden overgezet als ouderprojecten in Todoist, met alle submappen als sub-projecten in Todoist.

Als u meer dan 200 taken in een folder in Wunderlist hebt, zal de folder worden opgedeeld in meerdere projecten wanneer deze wordt overgezet naar Todoist. De nummering zal als volgt zijn: “Folder (1)”, “Folder (2)”, “Folder (3)”, etc.U kunt deze projecten makkelijk nieuwe namen geven in Todoist.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlistherinneringen?

A: Uw herinneringen worden als herinneringen naar Todoist overgezet. U kunt meer lezen over hoe herinneringen werken hier in Todoist.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist terugkerende/herhaalde taken?

A: Uw terugkerende Wunderlist taken worden weliswaar overgezet, maar hun terugkerende werking helaas niet. Alleen de eerste taak wordt geimporteerd en de taak verliest daarmee de terugkerende status. U kunt dit echter makkelijk weer toevoegen door deze instructies te volgen.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist subtaken?

A: Subtaken zullen automatisch als taken onder de originele taak worden ingedeeld. U kunt hier meer lezen over hoe subtaken werken in Todoist.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist bijlages?

A: Bijlages zullen worden overgezet naar Todoist als opmerkingen die een link bevatten naar het bijlagebestand.

NB: Het bijlagebestand zal worden gelinkt aan de Wunderlist server, dus het is het beste om ze te downloaden en daarna opnieuw te uploaden als Todoist taakbestandbijlages.

Q: Zullen mijn Wunderlisttaken nog steeds aangeven aan wie ze waren toegeschreven?

A: De informatie over toegewezen taken wordt helaas niet overgeheveld in de import. U kunt echter opnieuw taken toewijzen zo gauw u in Todoist bent en het project met uw team hebt gedeeld.

Q: Wat gebeurt er met mijn gedeelde projecten in Wunderlist?

A: Als u gaat importeren zullen uw gedeelde Wunderlist projecten naar projecten voor enkele personen worden omgezet in Todoist. U kunt ze echter makkelijk opnieuw delen in Todoist.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist taakopmerkingen?

A: Uw taakopmerkingen zullen in hun respectievelijke Todoist taken worden geimporteerd.

Als u echter aan een gedeeld project met anderen werkt, zullen al hun opmerkingen u als auteur hebben. Alle tijden waarop opmerkingen zijn geplaatst worden ingesteld op het moment van de import.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist taken die een sterretje hebben?

A: De taken zelf zullen worden overgeheveld, maar een status met ster zal helaas niet als zodanig naar Todoist worden overgezet. U kunt echter prioriteitsniveaus instellen of aangepaste labels aan taken in Todoist toevoegen zoals"@belangrijk". U kunt dan snel taken vinden met een bepaald prioriteitsniveau of label.

Q: Wat gebeurt er met mijn Wunderlist Inbox?

A: In Todoist zullen deze taken worden overgezet naar een project met de naam "inbox" wat een subproject zal zijn van uw Wunderlistproject. Ze worden niet automatisch overgeheveld naar uw Todoist Inbox, maar u kunt de hele groep taken makkelijk naar uw Inbox overzetten.

Q: Wat gebeurt er met mijn voltooide taken in Wunderlist?

A: Todoist kan uw voltooide taken helaas niet importeren van Wunderlist. U kunt echter alle toekomstige voltooide taken in Todoist bekijken.

V: Het lijkt erop dat het importeren steeds halverwege vastloopt. Wat moet ik doen?

Als u tegen dit probleem aanloopt kunnen wij de import handmatig aanzetten. Vul hiervoor alstublieft een supportticket in bij ons supportteam en wij zullen u helpen.

V: Het lukt tijdens het importeren niet om al mijn Wunderlistprojecten te importeren. Hoe kan ik ze allemaal overzetten?

Als u meer Wunderlistprojecten hebt dan Todoist vanaf uw account kan ondersteunen (bekijk het actieve projectlimiet hier), kunt u dat op twee manieren oplossen.

1. U kunt het aantal Wunderlistprojecten terugbrengen. U doet dat door taken tussen projecten te verdelen en lege projecten in Wunderlist te verwijderen.

2. Een andere manier om al uw projecten te importeren is om eerst de eerste helft van uw projecten te archiveren en onderhand de tweede helft te importeren. Archiveer vervolgens de tweede helft, haal de eerste helft uit het archief en begin opnieuw met importeren. Op die manier krijgt u al uw projecten in Todoist. Uiteraard kunt u dit ook in bijvoorbeeld drie delen doen als u nog meer projecten hebt.