Een project verwijderen

Business

Oude projecten verwijderen zodat je projectlijst netjes en overzichtelijk blijft. Zo werkt het:

1. Beweeg over het project dat je wilt verwijderen en klik op het drie stippen-icoon dat rechts verschijnt.
  2. Selecteer Project verwijderen in het drop-down menu.
  3. Klik in het pop-up venster opVerwijderen ter bevestiging.
  1. Swipe het project dat je wilt verwijderen van rechts naar links.
  2. Tik op het vuilnisbak -icoon.
  3. Tik in het pop-up venster op Project verwijderen ter bevestiging.
  1. Tik linksboven in Todoist op het menu-icoon.
  2. Onderaan je projectenlijst tik op Projecten beheren.
  3. Tik op het project dat je wilt verwijderen.
  4. Tik rechtsboven op het drie stippen-icoon.
  5. In het drop-down menu selecteerVerwijderen.
  6. Tik in het pop-up venster op Ja om te bevestigen.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het project dat je wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verwijderen.
  3. Klik opBevestigen

Misschien wil je een project liever archiveren. Als je een project archiveert zal deze uit projectenlijst gehaald worden, maar je kunt het later altijd terughalen en weer op actief zetten. Hiervoor volg je dezelfde stappen als hierboven, maar selecteer je Archiveren in plaats van verwijderen.