Een project verwijderen

Business

Oude projecten verwijderen zodat uw projectlijst netjes en overzichtelijk blijft. Zo werkt het:

1. Beweeg over het project dat u wilt verwijderen en klikt op het icoontje met drie stipjes dat aan de rechterkant verschijnt.
  2. Selecteer Project verwijderen van het keuzemenu.
  3. In het pop-up scherm klikt u op Verwijderen ter bevestiging.
  1. Schuif het project dat u wilt verwijderen van rechts naar links.
  2. Klik op het vuilnisbak icoontje.
  3. In het pop-up scherm klikt u op Project verwijderen ter bevestiging.
  1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu-icoontje.
  2. Onderaan uw projectlijst klikt u op Projecten beheren.
  3. Klik op het project dat u wilt verwijderen.
  4. Bovenin rechts klikt u op het icoontje met drie stipjes.
  5. In het keuzemenu selecteert u Verwijderen.
  6. In het pop-up scherm klikt u op Ja ter bevestiging.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het project dat u wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verwijderen.
  3. Klik Bevestigen

Misschien wilt u een project liever archiveren. Als u een project archiveert verwijdert het deze van uw projectlijst, maar u kunt het later altijd terughalen en weer op actief zetten. Hiervoor volgt u dezelfde stappen als hierboven, maar selecteert u Archiveren in plaats van verwijderen.