Bekijk gearchiveerde projecten

Business

U heeft altijd toegang tot al uw gearchiveerde projecten, inclusief alle taken, opmerkingen en bestandsuploads die onderdeel zijn van de gearchiveerde projecten. U kunt teruggaan om iets te controleren, of zelfs een oud project uit het archief halen en weer op actief zetten. Dat werkt al volgt:

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het linkermenu (onder uw projectlijst) klikt u op de "Gearchiveerde projecten" link.

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het linkermenu (onder uw projectlijst) klikt u op de "Gearchiveerde projecten" link.

Deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar voor mobiele apps. Gebruik alstublieft onze web - of desktop apps om uw gearchiveerde projecten te bekijken.