Gearchiveerde projecten bekijken

Business

Je hebt altijd toegang tot al je gearchiveerde projecten, inclusief alle taken, opmerkingen en bestandsuploads die onderdeel zijn van de gearchiveerde projecten. Je kunt teruggaan om iets te controleren, of zelfs een oud project uit het archief halen en weer op actief zetten. Dat werkt al volgt:

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het menu links (onder je projectenlijst) klik op de "Gearchiveerde projecten" link.

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het menu links (onder je projectenlijst) klik op de "Gearchiveerde projecten" link.

Deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar voor mobiele apps. Gebruik onze web - of desktop apps om je gearchiveerde projecten te bekijken.