Secties binnen projecten aanmaken

Business

Houd het overzicht over zelfs de meest gecompliceerde projecten door taken in secties op te delen. Je kunt bijvoorbeeld een marketingcampagne lanceren waarbij je de taken in secties onderverdeelt, met titels als “E-mail Nieuwsbrief”, “Blog Post”, en “Social Media”.

Voeg simpelweg een dubbele punt : toe aan het einde van je taaknaam om deze in een sectie header om te zetten. Hierdoor zal de checkbox naast de taak niet meer zichtbaar zijn en kan de taak niet meer voltooid worden. (Dit werkt op elk platform – web, desktop en mobiel.)

Je kunt subtaken onder elke sectie header plaatsen, en daarna op de pijl links van de titel klikken om ze tijdelijk te verbergen. Je kunt op deze manier je projectenlijst opschonen en is het makkelijker om je op het juiste moment op de juiste taken te richten.

Als je een emoji toe wilt voegen zoals :happy: aan het einde van je taaknaam, zal de laatste dubbele punt ervoor zorgen dat de taak in een sectie verandert. Je kunt een punt toevoegen aan het einde van je taaknaam om deze weer terug te veranderen of een emoji character gebruiken in plaats van code.