Aan de slag met Todoist Business (admins)

Business

Gefeliciteerd met je nieuwe Todoist Business account! Als admin kun je teamleden toevoegen en verwijderen, teaminstellingen wijzigen en je betalingen en facturen beheren - allemaal vanuit het admin dashboard.

Indien je nog geen Business account hebt, kun je makkelijk je bestaande persoonlijke account omzetten naar een Business account zonder dat je je huidige taken of projecten kwijtraakt.

Volg de onderstaande instructies om toegang te krijgen tot het Todoist Business Admin dashboard:

1. Log in bij Todoist via het web en zorg ervoor dat je inlogt met je admin account voor dit Todoist Business team.
  2. Klik op het icoon rechtsbovenin.
  3. Selecteer Todoist Business Admin.

Lees verder voor instructies over hoe hoe de instellingen voor je account werken en hoe je het Todoist Business Admin dashboard kunt gebruiken om gebruikers uit te nodigen en te beheren.

Nieuwe gebruikers uitnodigen

1. Vanaf de web, macOS of Windows apps, open je de Gebruikers tab aan de linkerkant van het admin dashboard.
  2. Klik op de Gebruikers uitnodigen link bovenin, onder de naam van je team.
  3. Typ de e-mailadressen in van de personen die je wilt uitnodigen.
  4. Wanneer je klaar bent, klik je op Uitnodigingen versturen .

Zodra de uitnodigingen zijn verstuurd, zullen de namen van de teamleden verschijnen met één van de twee volgende statussen:

• Uitgenodigd – Placeholder accounts worden aangemaakt totdat gebruikers hun uitnodigingen accepteren.
  • Gebruiker – Gebruikers die hun uitnodigingen hebben geaccepteerd.

Gebruikers beheren

Open de Gebruikers tab aan de linkerkant van het admin dashboard om alle actieve en genodigde gebruikers in je account te bekijken. Je kunt hun naam of emailadres intypen in het zoekveld rechtsbovenin.

Om een gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen, iemand een admin te maken, of een gebruiker te verwijderen, klikt je op het icoon aan de rechterkant van de gebruikersnaam een selecteer je een actie in het keuzemenu.

Gedeelde projecttoestemming instellen

Open de Delen tab aan de linkerkant van het admin dashboard om gedeelde projecttoestemming in te stellen of te wijzigen.

Je beslist:

• Of teamleden je projecten kunnen delen met mensen buiten het Business account
  • Of teamleden aan je projecten kunnen deelnemen buiten het Business account

Je account - en factuurgegevens beheren

Open de Account en Factureren tab aan de linkerkant van het admin dashboard. Vanuit hier kun je nu Je huidige abonnement en Factuurinformatie bekijken en bewerken. Je kunt ook je volledige Factuurgeschiedenis inzien, inclusief al je transacties en de bijbehorende facturen.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Todoist maakt gebruik van een 24/7 technisch onderhoudsteam die up-to-date firewall bescherming, indringersdetectie en toegangscontrole audits op meerdere niveaus uitvoert. Alle communicatie van - en naar Todoist servers is volledig SSL versleuteld met een 128-bit, bankstandaard sleutel. Wij hebben geen toegang tot gebruikersgegevens en delen deze nooit met derden.

Todoist kan een zeer hoog gegevensvolume verwerken met een gemiddelde up-time van 99.99%. Je Todoist Business account kan daarnaast dagelijkse backups maken waar je op elk moment gebruik van kunt maken voor herstel-doeleinden.

Je kunt ons volledige privacybeleid hier lezen.