Van start met Todoist Business (admins)

Zakelijk

Gefeliciteerd met uw nieuwe Todoist Business account! Als admin kunt u teamleden toevoegen en verwijderen, uw teaminstellingen wijzigen en uw betalingen en facturen beheren - allemaal vanaf uw adminpaneel.

Als u nog geen Business account heeft, kunt u makkelijk uw bestaande persoonlijke account omzetten naar een Business account zonder dat u uw huidige taken of projecten kwijtraakt.

Om toegang te krijgen tot het Todoist Business Admin paneel volgt u onderstaande instructies:

1. Via het web logt u in bij Todoist. Zorg ervoor dat u inlogt via uw admin account voor dit Todoist Business team.
  2. Klik bovenaan rechts op het icoontje
  3. Selecteer Todoist Business Admin.

Meer lezen voor instructies over hoe u het Todoist Business Admin paneel kunt gebruiken om gebruikers uit te nodigen en te beheren, en hoe de instellingen voor uw account werken.

Nieuwe gebruikers uitnodigen

1. Vanaf de web, macOS of Windows apps, open u de Gebruikers tab aan de linkerkant van uw adminpaneel.
  2. Klik op de Gebruikers uitnodigen link, bovenaan naast de naam uw team.
  3. Typ de emailadressen in van de mensen die u wilt uitnodigen. Bovenaan in uw scherm ziet u het aantal uitnodigingen dat u nog over heeft in uw account.
  4. Als u klaar bent, klikt u op Uitnodigingen versturen onderaan uw scherm.

Zo gauw de uitnodigingen zijn verstuurd, zullen de teamleden op uw scherm verschijnen met één van de twee volgende statussen:

• Uitgenodigd – Placeholder accounts worden aangemaakt totdat gebruikers hun uitnodigingen accepteren.
  • Gebruiker – Gebruikers die hun uitnodigingen hebben geaccepteerd.

Gebruikers beheren

Open de Gebruikers tab aan de linkerkant van uw adminpanel om alle actieve en genodigde gebruikers in uw account te bekijken. U kunt hun naam of emailadressen in het zoekveld rechtsbovenaan intypen.

Om een gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen, iemand een admin te maken, of een gebruiker te verwijderen, klikt u op het icoontje aan de rechterkant van de gebruikersnaam een selecteert u wat u wilt doen in het keuzemenu.

Gedeelde projecttoestemming instellen

Open de Delen tab aan de linkerkant van uw adminpaneel om gedeelde projecttoestemming te delen of in te stellen.

U beslist:

• Of teamleden uw projecten kunnen delen met mensen buiten uw Business account
  • Of teamleden aan uw projecten kunnen deelnemen buiten uw Business account

Uw account - en factuurgegevens beheren

Open de Account en Factureren tab aan de linkerkant van uw adminpaneel. Vanuit hier kunt u Uw huidige abonnement en Factuurinformatie bekijken en bijwerken. U kunt ook uw volledige Factuurgeschiedenis inzien, inclusief al uw transacties en de bijbehorende facturen.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Todoist maakt gebruik van een 24/7 technisch onderhoudsteam die up-to-date firewall bescherming, indringersdetectie en toegangscontrole audits op meerdere niveaus uitvoert. Alle communicatie van - en naar Todoist servers is volledig SSL versleuteld met een 128-bit, bankstandaard sleutel. Wij hebben geen toegang tot gebruikersgegevens en delen deze nooit met derden.

Todoist kan een zeer hoog gegevensvolume verwerken met een gemiddelde up-time van 99.99%. Uw Todoist Business account kan daarnaast dagelijkse backups maken die u op elk moment kunt herstellen.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen.