Van start met Todoist Business (admins)

Zakelijk

Gefeliciteerd met uw nieuwe Todoist Business account! Als admin kunt u teamleden toevoegen en verwijderen, uw teaminstellingen wijzigen en uw betalingen en facturen beheren - allemaal vanaf uw adminpaneel.

Als u nog geen Business account heeft, kunt u makkelijk uw bestaande persoonlijke account omzetten naar een Business account zonder dat u uw huidige taken of projecten kwijtraakt.

Nieuwe gebruikers uitnodigen

1. Vanaf het web, Mac, of de Windows apps, opent u de Gebruikers tab aan de linkerkant van uw adminpaneel.
  2. Klik op de Gebruikers uitnodigen link, bovenaan naast de naam uw team.
  3. Typ de emailadressen in van de mensen die u wilt uitnodigen. Bovenaan in uw scherm ziet u het aantal uitnodigingen dat u nog over heeft in account.
  4. Als u klaar bent, klikt u op Uitnodigingen versturen onderaan uw scherm.

Zo gauw de uitnodigingen zijn verstuurd, zullen de teamleden op uw scherm verschijnen met één van de twee volgende statussen:

• Invited – Placeholder accounts worden aangemaakt totdat gebruikers hun uitnodigingen accepteren.
  • User – Gebruikers die hun uitnodigingen hebben geaccepteerd.

Gebruikers beheren

Open de Gebruikers tab aan de linkerkant van uw adminpanel om alle actieve en uitgenodigde gebruikers in uw account te bekijken. U kunt hun naam of emailadressen in het zoekveld rechtsbovenaan intypen.

Omeen gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen, iemand een admin te maken, of een gebruiker te verwijderen, klikt u op het icoontje aan de rechterkant van de gebruikersnaam een selecteert u wat u wilt doen in het keuzemenu.

Gedeelde projecttoestemming instellen

Open de Delen tab aan de linkerkant van uw adminpaneel om gedeelde projecttoestemming te delen of in te stellen.

U beslist:

• Of teamleden uw projecten kunnen delen met mensen buiten uw Business account
  • Of teamleden aan uw projecten kunnen deelnemen buiten uw Business account

Uw account - en factuurgegevens beheren

Open de Account en Factuur tab aan de linkerkant van uw adminpaneel. Vanuit hier kunt u Uw huidige abonnement en Factuurinformatie bekijken en bijwerken. U kunt ook uw volledige Factuurgeschiedenis inzien, inclusief al uw transacties en de bijbehorende facturen.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Todoist maakt gebruik van een 24/7 technisch onderhoudsteam die up-to-date firewall bescherming, indringersdetectie en toegangscontrole audits op meerdere niveaus uitvoert. Alle communicatie van - en naar Todoist servers is volledig SSL versleuteld met een 256-bit, bankstandaard sleutel. Wij hebben geen toegang tot gebruikersgegevens en delen deze nooit met derden.

Todoist kan een zeer hoog gegevensvolume verwerken met een gemiddelde up-time van 99.99%. Uw Todoist Business account kan daarnaast dagelijkse backups maken die u op elk moment kunt herstellen.

U kunt ons volledige privacybeleid hierlezen.