Back-ups

Business

Maak u nooit meer zorgen over het verliezen van uw projecten, taken en opmerkingen. Als u een Premium - of Businessgebruiker bent, maakt Todoist automatisch dagelijkse backup bestanden aan voor de actieve taken in al uw huidige projecten. U kunt op elk moment een recovery aanvragen van een project.

Note: U moet de web, Mac, of Windows (legacy) apps gebruiken om toegang te krijgen tot uw backups en ze te kunnen herstellen.

Om toegang te krijgen tot uw backups

1. Klik op het icoontje bovenaan rechts van uw Todoist.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Open de Backups tab.
  4. Klik op download naast een van de dagelijkse automatische backups. Nu begint er automatisch een download voor een .zip bestand dat .csv bestanden bevat voor elk van uw huidige projecten, inclusief alle actieve taken (voltooide taken en gearchiveerde projecten vallen hier niet onder).

Een backup herstellen

1. Een nieuw project aanmaken.
  2. Zoek naar het .csv backup bestand dat overeenkomt met het project dat u wilt herstellen.
  3. Klik en sleep het bestand van uw computer naar een nieuw project. Alle actieve taken, deadlines, opmerkingen en bestanden van de backup die van het project is gemaakt zullen worden toegevoegd aan het nieuwe project.

Het herstellen van een project backup gaat op precies dezelfde manier als het importeren van een .csv projecttemplate in een nieuw project.

U kunt ook klikken op Een nieuwe backup aanmaken onderaan de backups tab, om handmatig een backup van al uw actieve projecten te creëren.

Al bevatten uw project backups alleen actieve projecten en taken, maken wij ook een backup van alle gebruikersgegevens (inclusief voltooide taken en gearchiveerde projecten) op onze servers. Al uw gegevens zijn volledig beveiligd. U kunt ons gehele gegevensbeveiligingsbeleid lezen voor meer details.