Backups

Business

Maak je nooit meer zorgen over het verliezen van je projecten, taken en opmerkingen. Als je een Premium - of Businessgebruiker bent, maakt Todoist automatisch dagelijkse backup bestanden aan voor de actieve taken in al je huidige projecten. Je kunt een project eenvoudig op elk gewenst moment herstellen.

Je kunt je backups alleen benaderen en herstellen via de web, Mac, of Windows (legacy) apps.

Om toegang te krijgen tot je backups

1. Klik rechtsboven in je Todoist op hettandwiel-icoon.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Open de Backups tab.
  4. Klik op downloaden naast een van de dagelijkse automatische backups. Hierdoor zal een .zip bestand, welke csv bestanden bevat voor elk van je huidige projecten, inclusief alle actieve taken, gedownload worden. (Voltooide taken en gearchiveerde projecten worden hierin niet meegenomen).

Een backup herstellen

1. Maak een nieuw project aan.
  2. Zoek naar het .csv backup bestand dat overeenkomt met het project dat je wilt herstellen.
  3. Sleep het bestand van je computer naar een nieuw project. Alle actieve taken, deadlines, opmerkingen en bestanden van de backup van het project zullen worden toegevoegd aan het nieuwe project.

Het herstellen van een project backup gaat op precies dezelfde manier als het importeren van een .csv projecttemplate in een nieuw project.

Je kunt ook klikken op Een nieuwe backup aanmaken onderaan de backups tab, om handmatig een backup van al je actieve projecten te creëren.

Alhoewel je backups alleen actieve projecten en taken bevatten, maken wij ook een backup van alle gebruikersgegevens (inclusief voltooide taken en gearchiveerde projecten) op onze servers. Al je gegevens zijn volledig beveiligd. Je kunt ons gehele databeveiligingsbeleid lezen voor meer informatie.