Een of meer taken dupliceren

Zakelijk

Het is makkelijk om een taak of een serie taken te dupliceren binnen een project. Het bespaart u de tijd en moeite van het telkens opnieuw aanmaken van een taak.

Op dit moment kunt u alleen taken en projecten dupliceren met gebruik van de web, Mac, Windows (legacy) en Android apps. Dit zal binnenkort voor Windows 10 en iOS mogelijk zijn.

Hoe dupliceert u een enkele taak

1. Rechterklik op de taak.
  2. Selecteer Dupliceren in het menu.

Uw gedupliceerde taak (inclusief alle subtaken) zullen direct onder de originele taak worden aangemaakt.

1. Klik op een taak die u wilt dupliceren.
  2. Klik op het three_dots.png icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Dupliceren.

De gedupliceerde taak zal informatie bevatten over de medewerker aan wie de taak is toegeschreven, de deadline en alle subtaken van de originele taak, maar niet de originele taakopmerkingen.

U kunt op de grijze "hendel" aan de linkerkant van de taaknamen klikken en deze overal op uw lijst naartoe slepen.

Hoe dupliceert u meerdere taken tegelijkertijd

1. Om meerdere taken te selecteren houdt u shift ingedrukt en klikt u op de eerste en laatste taak die u wilt dupliceren. Om taken te selecteren die niet naast elkaar staan op de lijst, houdt u command ingedrukt (Mac) of control (Windows) en klikt u op elk van de individuele taken die u wilt dupliceren.
  2. Klik op Meer… in het menu dat bovenaan uw Todoist verschijnt.
  3. Selecteer Dupliceren.

Taken dupliceren (inclusief alle subtaken) zal onder elk van de originele taken verschijnen.

1. Klik op meerdere taken om ze te selecteren.
  2. Klik op het three_dots.png icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Dupliceren.

U kunt ook hele projecten dupliceren door project templates aan te maken.