Een onderliggend project aanmaken

Business

Houd je alsmaar groeiende projectlijst netjes en georganiseerd met onderliggende projecten. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde "bovenliggende" projecten genaamd "Werk" en "Persoonlijk" aanmaken en daar vervolgens onderliggende projecten onder plaatsen.

Je kunt onderliggende projecten tijdelijk onder "bovenliggende" projecten scharen om ze te verbergen. Hierdoor kun je je op de juiste tijd, op de juiste projecten richten, zonder dat je daarbij wordt afgeleid.

Wij ondersteunen onderliggende projecten momenteel op 3 inspringniveaus.

Zo verander je een project in een onderliggend project:

1. Beweeg de muis over een project.
  2. Klik op de grijze "handle" die aan de linkerkant van het project verschijnt.
  3. Klik en sleep naar rechts of links om het inspringniveau te veranderen.

1. Klik dan langer op een project om dit naar de linker - of rechterkant van het inspringniveau te wijzigen .
  2. Om een nieuw onderliggend project toe te voegen, klik je met de rechtermuisknop op een bestaand project en selecteer je Toevoegen onder inspringing.

1. Klik langer op een project.
  2. Klik en sleep het naar de linker - of rechterkant om het inspringniveau te veranderen.

1. Klik langer op een project.
  2. Klik en sleep het naar de linker - of rechterkant om het inspringniveau te veranderen.

Je kunt ook onderliggende taken binnenin projecten aanmaken, om zo grotere taken op te delen in kleinere, beter beheersbare onderdelen.