Een sub-project aanmaken

Zakelijk

Houd uw alsmaar groeiende projectlijst netjes en georganiseerd met subprojecten. U kunt bijvoorbeeld de "hoofd" projecten "Werk" en "Persoonlijk" aanmaken en daar vervolgens subprojecten onder hangen.

U kunt subprojecten tijdelijk onder hun "hoofd" projecten scharen om ze te verbergen. Hiermee kunt u zich op de juiste tijd op de juiste projecten richten, zonder dat andere dingen u afleiden.

Wij ondersteunen subprojecten momenteel op 3 inspringniveaus.

Zo verandert u een project in een subproject:

1. Beweeg de muis over een project.
  2. Klik op de grijze "handle" die aan de linkerkant van het project verschijnt.
  3. Klik en sleep naar rechts of links om het inspringniveau te veranderen.

1. Klik dan langer op een project om dit naar de linker - of rechterkant van het inspringniveau te slepen.
  2. Om een nieuw subproject toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op een bestaand project en selecteert u Toevoegen onder inspringing.

1. Klik langer op het project naar keuze.
  2. Klik en sleep het naar de linker - of rechterkant om het inspringniveau te veranderen.

1. Klik langer op het project naar keuze.
  2. Klik en sleep het naar de linker - of rechterkant om het inspringniveau te veranderen.

U kunt ook sub-taken binnenin projecten aanmaken, om grotere taken op te delen in kleinere, beter beheerbare projecten.